Pupil van de Week

17-12-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Lotte v.d. Biggelaar
Afgelopen zondag mocht Lotte v.d. Biggelaar als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – SPV 1.  Lotte heeft één zus Linde en twee broers Mark en Dirk. Daarnaast heeft ze nog een hond Daantje, 3 kippen Kwik, Kwek en Kwak en een geit Minnie. Lotte is 9 jaar oud en zij zit in groep 6 van Bs. De Sprongh. Zij voetbalt in het team JO11-2. Het leukste aan voetballen vind Lotte het sprinten en scoren tijdens het spelen van wedstrijden. Lotte vindt het leuk dat bijna haar hele familie lid is van Ollandia en dat ze dit seizoen op voetbalkamp mag. Lotte’s favoriet binnen Ollandia is haar broer Mark, omdat hij altijd met haar gaat voetballen als ze daar zin in heeft. Naast voetballen vindt Lotte het ook leuk om te klimmen en te rennen.

05-11-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Sven Vos
Afgelopen zondag mocht Sven Vos als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Nederwetten 1.  Sven heeft een broer Stef en een zus Anouk. Hij is 10 jaar oud en hij zit in groep 6 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in het team JO11-1. Het leukste aan voetballen vind Sven het bewegen met een bal. Hij vindt het leuk om bij Ollandia te trainen en te voetballen. Svens favorieten binnen Ollandia zijn teamgenoten Teun Hagelaars, Bjorn van Weert, Baran Karaymirza en Dylan Exters. Naast voetballen vindt Sven het ook leuk om te klimmen en te knutselen. Hij kan goed klimmen en fietsen.

 

 22-10-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Tim Craane
Afgelopen zondag mocht Tim Craane als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – HVV Helmond 1.  Tim woont samen met zijn ouders, zijn zus Nova en broertje Stan in Olland. Hij is 10 jaar oud en hij zit in groep 7 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in het team JO11-1. Tim vindt alles leuk tijdens het voetballen. Tim vindt het leuk om bij Ollandia wedstrijden te voetballen en zijn hele team is zijn favoriet binnen Ollandia. Naast voetballen vindt Tim het ook leuk om trompet te spelen. Tevens kan hij goed klimmen.
15-10-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Jelle Wemmenhove
Afgelopen zondag mocht Jelle Wemmenhove als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Tongelre 1.  Jelle woont samen met zijn ouders en zijn zus Robin in Olland.
Hij is 10 jaar oud en hij zit in groep 7 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in het team JO11-1. Hij vindt het erg leuk om een teamsport te beoefenen en tijdens een voetbalwedstrijd is hij lekker in beweging. Jelle kan goede passes geven op het voetbalveld. Hij voetbalt graag bij Ollandia, omdat hij een leuk team heeft. Bram van Heesch en Arno van Oss zijn Jelle’s favorieten binnen Ollandia. Naast voetballen vindt Jelle het ook leuk om te zwemmen.

 

08-10-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Baran Karaymirza
Afgelopen zondag mocht Baran Karaymirza als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Fiducia 1.  Baran woont samen met zijn zussen Sosun en Nienke in Olland. Hij is 11 jaar oud en hij zit in groep 8 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in het team JO11-1. Hij vindt het erg leuk om als verdediger op het veld te staan. Ook voetbalt Baran graag bij Ollandia, omdat ze ieder jaar op voetbalkamp gaan. Zijn medespelers Teun Hagelaars en Dylan Exters zijn Barans favorieten binnen Ollandia. Zijn favoriete voetballer is Robert Lewandowski van Bayern München. Naast goed verdedigen tijdens een voetbalwedstrijd, kan hij ook goed trampolinespringen.

01-10-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Dylan Exters
Afgelopen zondag mocht Dylan Exters als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – RKGSV 1.  Dylan woont samen met zijn ouders, zijn zus Demi en zijn vissen in Olland. Hij zit groep 7 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in het team JO11-1. Hij vindt het erg leuk om te voetballen. Ook voetbalt Dylan graag bij Ollandia, omdat het er gezellig is. Zijn vader Gerwin Exters is zijn favoriet binnen Ollandia. Naast goed voetballen, kan hij ook goed drummen.