Pupil van de Week

15-04-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Ties van de Moosdijk
Afgelopen zaterdag mocht Ties van de Moosdijk als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij de inhaalwedstrijd Ollandia 1 – Nederwetten 1.  Ties is 6 jaar oud en hij woont samen met zijn broers Guus en Jurre in Olland. Hij zit in groep 3 van Bs. De Sprongh. Gymmen vind hij leuk. Schrijven vind hij minder leuk. Later hoopt Ties timmerman te worden. Ties voetbalt in het leuke, sportieve team F2. Ties staat overal op het veld zijn mannetje. Binnen Ollandia zijn Danielle van Nuland en Nicole Maas favoriet bij Ties. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Ties vindt het ook leuk om te fietsen op zijn mountainbike.

 

09-04-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Finn van Roosmalen
Afgelopen zondag mocht Finn van Roosmalen als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – RKPVV 1.  Finn is 6 jaar oud en hij woont samen met zijn zussen Britt en Demi in Olland. Hij zit in groep 3 van Bs. De Sprongh. Schrijven vind hij leuk. Tekenen vind hij minder leuk. Later hoopt Finn leraar te worden. Finn voetbalt in het top team JO9-2G. Op het veld staat hij op elke positie zijn mannetje. Het afgelopen jaar had Finn de pech dat hij zijn arm brak, waardoor hij lange tijd niet kon voetballen. Gelukkig is hij inmiddels weer actief op het veld. Binnen Ollandia is Nicole Maas zijn favoriet. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Memphis Depay en Lionel Messi zijn Finns favoriete voetballers. Finn vindt het ook leuk om te spelen en te zwemmen.

 

26-03-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Dean van Nuland
Afgelopen zondag mocht Dean van Nuland als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – SV Brandevoort 1.  Dean is 5 jaar oud en hij woont samen met zijn zussen Robin, Quinty, Lynn in Olland. Hij heeft ook 2 halfzussen Whitney en Jazzy. Dean zit in groep 1 van Bs. De Sprongh. Hij vindt het leuk om te spelen op school. Later hoopt Dean brandweerman te worden. Dean voetbalt in het leuke team JO9-2. Hij wil nog graag beter leren voetballen. Dean vindt het jaarlijkse voetbalkamp leuk. Binnen Ollandia is Nicole Maas zijn favoriet. Zijn favoriete voetbalclubs zijn Ajax en Bayern München. Zijn favoriete voetballers zijn Davey Klaassen en Lasse Schöne. Dean vindt het ook leuk om te zwemmen of buiten te spelen.

05-03-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Kevin Hagelaars
Afgelopen zondag mocht Kevin Hagelaars als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Fiducia 1.  Kevin is 5 jaar oud en hij woont samen met zijn zus Lindsy in Olland. Hij zit in groep 2 van Bs. De Sprongh. Knutselen vind hij leuk om te doen. Later hoopt Kevin tractorchauffeur te worden. Kevin voetbalt in het leuke team JO9-2G. Hij vindt het leuk om te scoren. Binnen Ollandia is Danielle van Nuland zijn favoriet. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Zijn favoriete voetballers zijn Luc de Jong en Lionel Messi. Hij rijdt graag mee op de vrachtwagen van zijn moeder of hij gaat gezellig met zijn vader naar een wedstrijd van PSV.

 

colin-104-12-2016:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Colin van den Hurk
Afgelopen zondag mocht Colin v.d. Hurk als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Elsendorp 1.  Colin is 6 jaar oud en hij woont samen met zijn broer Brian en zus Summer in Olland. Hij zit in groep 3 van Bs. De Sprongh. Rekenen en lezen vind hij leuk. Een dictee maken vind hij minder leuk. Later hoopt Colin professioneel tennisser of voetballer te worden. Colin voetbalt in het gezellige team JO9-2. Op het veld staat hij als keeper of spits zijn mannetje. Binnen Ollandia is Danielle van Nuland zijn favoriet. Johan Cruijff en Cristiano Ronaldo zijn Colins favoriete voetballers. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Real Madrid. Colin vindt het ook leuk om te tennissen of te gamen.

auke-113-11-2016:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Auke van den Bogaard
Afgelopen zondag mocht Auke v.d. Bogaard als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – RKGSV 1.  Auke is 7 jaar oud en hij woont samen met zijn zus Elin in Olland. Hij zit in groep 3 van Bs. De Sprongh. De gymlessen vind hij leuk. Later hoopt Auke beroemd te worden. Auke voetbalt in het leuke team JO9-2. Op het veld staat hij als keeper of verdediger zijn mannetje. Binnen Ollandia is Danielle van Nuland zijn favoriet. Zijn favoriete voetbalclubs zijn Ollandia en Fc Barcelona. Auke vindt het ook leuk om te dansen of een spelletje te spelen op de tablet.

 

pien-230-10-2016:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Pien Popieul
Afgelopen zondag mocht Pien Popieul als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Racing Boys 1.  Pien is 7 jaar oud en zij woont samen met haar zus Juul in Olland. Zij zit in groep 4 van Bs. De Springplank. De taallessen vind zij leuk. Rekenen vind zij minder leuk. Later hoopt Pien kok te worden. Pien voetbalt in het leuke team JO9-2. Op het veld laat zij zien wat zij kan. Ze wil ook graag leren keepen en dit oefent ze thuis in haar eigen goal. Binnen Ollandia is Daniëlle van Nuland haar favoriet. Haar favoriete voetbalclub is PSV. Pien vindt het ook leuk om te skeeleren en gitaar te spelen.

 

ruben-109-10-2016:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Ruben van Hoof
Afgelopen zondag mocht Ruben van Hoof als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Milheezer Boys 1.  Ruben is 7 jaar oud en hij woont samen met zijn zussen Carmen en Rosanne in Olland. Zijn honden heten Russel en Sammie. Hij zit in groep 4 van Bs. De Sprongh. De gymlessen vind hij leuk. Schrijven vind hij minder leuk. Later hoopt Ruben net als zijn vader tegelzetter te worden. Ruben voetbalt in het leuke team JO9-2. Hij vindt het leuk om te trainen. Luuk de Jong en Lionel Messi zijn Rubens favoriete voetballers. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Ruben vindt het ook leuk om te motorcrossen.

billie-225-09-2016:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Billie Schellekens
Afgelopen zondag mocht Billie Schellekens als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Irene 1.  Billie is 6 jaar oud en hij woont samen met zijn zus Moos in Olland. Zijn hond heet Ollie. Hij zit in groep 3 van Bs. De Sprongh. De rekenlessen vind hij leuk. Later hoopt Billie profvoetballer of politieagent te worden. Billie voetbalt in het goede team JO9-1. Helaas kan hij nu even niet meedoen, maar als zijn wang weer beter is dan speelt hij weer graag wedstrijden. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Billie vindt het ook leuk om te free runnen.

 

mark11-09-2016:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Mark van KriekenAfgelopen zondag mocht Mark van Krieken als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – ELI 1.  Mark is 7 jaar oud en hij woont samen met zijn broer Stef en zus Femke in Olland. Hij zit in groep 4 van Bs. De Sprongh. De gymlessen vind hij leuk. Schrijven vindt hij minder leuk. Later hoopt Mark varkensboer te worden. Mark voetbalt in het leuke team JO9-2. Op het veld staat hij als verdediger zijn mannetje. Hij vindt Luuk de Jong en Lionel Messi goede voetballers. Zijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Fc Barcelona. Mark vindt het ook leuk om op de tractor te rijden en mee te helpen op de boerderij.