• Ollandia laat belangrijke punten liggen

    SVSOS in Biest-Houtakker was afgelopen zondag de tegenstander voor Ollandia. Het weer zou geen spelbreker zijn vandaag en vele supporters waren afgereisd naar Biest-Houtakker. In de eerste helft leek Ollandia in eerste instantie moeite te hebben met het creëren van kansen..

    Lees verder 
  • Inhaal weekend voor Ollandia

    Komend weekend is het inhalen, waardoor diverse teams een vrij weekend hebben. Ook Ollandia 1 is vrij en kan hopen op een misstap van concurrent Riel tegen Essche Boys. Essche Boys is ook de komende tegenstander van Ollandia op zondag 7/4. Ollandia 2 moet a.s. donderdag 28/3 thuis al inhalen tegen Erp, terwijl zondag alleen de Ollandia Vrouwen..

    Lees verder 

Zondag 7 april 14:30 uur
Ollandia 1-Essche Boys 1

Uw steun is zoals altijd erg welkom...

Speeldagenkalender
Seizoen 2019-2020

Klik hier voor schema

Pupil van de Week
Juul Popieul

Klik hier voor meer

Ollandia verliest kostbare punten bij Svsos. Het was een wedstrijd van allemaal net niet ondanks de goede wil en harde werken. De scherpte ontbrak teveel vandaag, 0-0 eindstand.

Ollandia heeft na 15 minuten de eindstand op het scorebord staan. Een fel startend Ollandia zette Irene stevig onder druk die daardoor fouten gingen maken die Ollandia genadeloos afstrafte. 2 * Remco Voets en Stefan Erven waren de doelpuntenmakers

Ovv'67-Ollandia bij 0-1 stand na 25 minuten gestaakt, penalty door Remco Voets. Reden zal de stormachtige wind wel zijn geweest maar die was er ook al bij aanvang van de wedstrijd. Betekent over een tijdje nogmaals deze verre reis.

Meer berichten