• Ollandia opnieuw naar OVV’67

    In het weekend is het weer inhalen, waarbij er ook voor Ollandia een beperkt programma is. Ollandia heeft een aantal weken terug de verre reis gemaakt naar sportpark Uilendonck aan de Looierijstraat 39 in Oosteind, maar toen besloot de scheidsrechter, vanwege de te sterke wind..

    Lees verder 
  • Ollandia verzaakt te winnen van Tuldania

    Op zaterdag 20 april ontmoetten Ollandia 1 en Tuldania 1 uit Esbeek elkaar op het voetbalveld van sportpark Ekkerzicht in Olland. Beide ploegen zijn nog in de race..

    Lees verder 

Zondag 28 april 14:30 uur
Ovv'67 1-Ollandia 1

Uw steun is zoals altijd erg welkom...

Speeldagenkalender
Seizoen 2019-2020

Klik hier voor schema

Pupil van de Week
Thorsten Peters

Klik hier voor meer

Ollandia loopt tegen 1ste nederlaag aan . In een, van Ollandia zijde, matige wedstrijd werd er verloren van Essche Boys met 0-1. Hopelijk kunnen ze zich volgende week revancheren tegen Edn'56.

Ollandia verliest ook belangrijke wedstrijd tegen Tuldania met 0-2. Ollandia is aan een zeer slechte reeks bezig maar heeft ondanks alles nog zicht op kampioenschap. Hopelijk komt de ommezwaai de komende week!

Lusteloos Ollandia laat opnieuw punten liggen. Na een 0-2 voorsprong na 20 minuten werd deze voorsprong in de 2e helft weggeven. Komende weken zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden getapt willen we met trots dit seizoen afsluiten.

Meer berichten