• Korfbaluitslag bij Ollandia

    Op bezoek bij Casteren op een zonnige middag, in een grijs verleden vaak het decor van heroïsche wedstrijden tussen Casteren en Ollandia. Vandaag ook geen standaard wedstrijd want de einduitslag deed vermoeden dat het een korfbalwedstrijd was geweest...

    Lees verder 
  • Nieuwe AED bij sportpark Ekkerzicht

    In Olland zijn er enkele AED’s aan vervanging toe. Rooi Hartsafe is voor alle AED’s op zoek gegaan naar locaties waar een elektrische aansluiting mogelijk is. De nieuwste AED’s zouden namelijk bij voorkeur in een klimaatkast moeten hangen..

    Lees verder 

Volgende wedstrijd Ollandia 1:

Hoofdsponsors

Programma

Uitslagen


Ollandia speelde tegen Casteren met name verdedigend een matige wedstrijd met een korfbaluitslag als resultaat. Er werd met 5-4 verloren waarbij we 2 pracht doelpunten zagen van Robert Erven en 2 doelpunten van Remco Voets.

Ollandia weet het net weer te vinden en wint de midweekse ontmoeting met Nederwetten met 2-5 door 2 doelpunten van Rob van der Heijden en 2 van Stefan Erven. Ook Remco Voets wist zijn doelpuntje mee te pikken.

Ollandia verliest opnieuw een wedstrijd om de nacompetitie. In een rommelig duel wist Ollandia de kansen wederom niet te benutten waardoor het verdedigingsfoutje extra hard aankomt, 1-0 verlies tegen Netersel

Meer berichten

Ster- en teamsponsors