• Leider-trainer voor ons vrouwenteam gevraagd.

  Wij zijn voor het seizoen 2018-2019 op zoek naar een leider/trainer voor ons vrouwen-1 team. Ons vrouwenteam traint twee keer per week ..

  Lees verder 
 • Ollandia sluit seizoen af met “Fout Feestje”

  Zondag sluiten we het seizoen af met een after game party, georganiseerd door Ollandia 1. Het thema is een "Fout Feestje"

  Lees verder 
 • Ollandia overklast Spv

  Na de zegereeks van de afgelopen weken, stond vandaag wederom een wedstrijd tegen een tegenstander uit de hoogste regionen van de 5e klasse F op het programma. SPV uit Vlierden werd met een bezoek vereerd. In het eerste kwartier van de wedstrijd had Ollandia het moeilijk om op de been te blijven. SPV begon pittig aan de wedstrijd, waarbij menige speler niet rechtop bleef staan..

  Lees verder 
 • Ollandia sluit competitie af tegen Boerdonk

  In de voorbije weken liet Ollandia de goede vorm zien in de wedstrijden tegen de ploegen die in de top meedoen en wist deze allemaal aan de zegekar te binden. Het zal deze reeks graag voorzetten in de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Boerdonk..

  Lees verder 
 • Dringende oproep voor coach 2e elftal

  Dringende oproep voor een coach / elftalleider voor ons 2e elftal! Wie neemt de uitdaging aan? Zoals bekend, was er voor het lopende seizoen 2017-2018 geen coach voor ons 2e elftal. .

  Lees verder 

Zondag 27 mei 14:30 uur
Ollandia 1 - Boerdonk 1

Laten we er samen een mooie afsluiting van maken

Speeldagenkalender
2018-2019

Klik hier voor meer

Pupil van de Week
Janne van Rooij

Klik hier voor meer

Ollandia… Eenheid in Sport en Sfeer