• Ollandia op bezoek bij SVSOS

    Zondag staat er voor Ollandia weer een uitwedstrijd op het programma. Ze moeten hiervoor naar sportpark De Stevort aan de Gemeintsedijk 1 in Biest Houtakker om daar om 14.30 uur aan te treden tegen SVSOS. Tegen de SportVereniging “Samenspel Overwint Steeds” werd..

    Lees verder 
  • Derby na 18 min. al zonder spanning

    Onder goede weersomstandigheden en op een uitstekende grasmat werd de derby tussen vv Ollandia en vv Irene afgewerkt. Dit alles stond te gebeuren onder leiding van de zeer jeugdige en goed leidende scheidsrechter Sven Valk, 16 jaar, uit Boxtel.Zoals het een echte derby behoord..

    Lees verder 

Zondag 24 maart 14:30 uur
Svsos 1 - Ollandia 1

Uw steun is zoals altijd erg welkom...

Speeldagenkalender
Seizoen 2019-2020

Klik hier voor schema

Pupil van de Week
Juul Popieul

Klik hier voor meer

Ollandia heeft na 15 minuten de eindstand op het scorebord staan. Een fel startend Ollandia zette Irene stevig onder druk die daardoor fouten gingen maken die Ollandia genadeloos afstrafte. 2 * Remco Voets en Stefan Erven waren de doelpuntenmakers

Ovv'67-Ollandia bij 0-1 stand na 25 minuten gestaakt, penalty door Remco Voets. Reden zal de stormachtige wind wel zijn geweest maar die was er ook al bij aanvang van de wedstrijd. Betekent over een tijdje nogmaals deze verre reis.

Ollandia blijft ook in 16e wedstrijd ongeslagen met 2-3 overwinning bij hekkensluiter Fc Drunen. Het moet gezegd.. Het was een matige wedstrijd van beide teams en ook de leidsman deelde in de malaise.

Meer berichten