• Ollandia kan zondag periodetitel behalen

  Na een korte winterstop hervat Ollandia a.s. zondag 20/1 al weer de competitie. Ze spelen  dan de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft en dit is ook meteen..

  Lees verder 
 • Nieuwjaarsreceptie druk bezocht

  De traditionele nieuwjaarsreceptie van vv Ollandia was weer druk bezocht. De selectie had vooraf nog eventjes de spieren weer opgerekt en begonnen met de aangekomen kilo's van de afgelopen feestdagen er weer af te werken. Maar vanaf klokslag 15:00 uur was het weer even gezellig bij elkaar zijn, elkaar het beste wensen voor 2019 met veel geluk en bovenal een goede gezondheid..

  Lees verder 
 • Nieuw scorebord voor Ollandia

  Afgelopen zaterdag 29 dec zijn we met een groepje mensen druk bezig geweest met het plaatsen van ons nieuw scorebord. Door een financiële bijdrage van onze hoofdsponsors fa Smetsers en Wouters en teamsponsor Jan Roché staat..

  Lees verder 
 • Positief coachen voorstelling voor ouders en trainers

  Voorstelling vindt plaats in sociaal cultureel centrum de Vink te Schijndel, is gratis en de moeite waard. Aanmelden via: www.positief coachen.nl/dat-schiet-lekker-op-zo

  Lees verder 

Zondag 20 jan 14:30 uur
Ollandia 1-Svsos 1

U bent weer van harte welkom...

Teamkampioenschap Darten
Iedere donderdag 20:30 uur

Klik hier voor planning

Pupil van de Week
seizoen 2018 - 2019

Klik hier voor meer

Ollandia maakt het zich veel te moeilijk door de kansen onbenut te laten en met soms onbegrijpelijke beslissingen van de scheidsrechter blijft het altijd gevaarlijk. Uiteindelijk wint Ollandia meer dan verdiend met 1-2 bij Essche Boys.

Afgelast wedstrijd tegen Essche Boys 1 is weer ingepland voor komende zondag 23 december.

Ook de wedstrijd Essche Boys 1-Ollandia 1 is afgelast.

Meer berichten