• Spelregelavond bij v.v. Ollandia

  Op 20 februari vanaf 19:00 tot 21:30 uur organiseert Ollandia een spelregelavond. Een leuke, interessante avond voor alle doelgroepen binnen de vereniging! Spelregelkennis draagt bij aan een plezierige voetbalbeleving, zowel op als langs het veld..

  Lees verder 
 • Ollandia ontvangt Gloria UC

  ondag gaat voor Ollandia de competitie verder met op sportpark Ekkerzicht de thuiswedstrijd tegen Gloria UC.  In de uitwedstrijd in Baarle-Nassau leed Ollandia, na telkens terug te moeten komen van een achterstand, het eerste puntverlies met een 3-3 eindstand. Gloria UC staat..

  Lees verder 
 • Aftergame Party op zondag 17 febr. “Hazes is de basis”

  Kijk hier 
 • Ollandia boekt opnieuw grote overwinning

  Het was er nat, koud en winderig. In Lennisheuvel bij de plaatselijke LSV was het gewoon “kl.. weer”. Wij, supporters waren in de gelukkige omstandigheid dat er een tribune was wat ons beschermde tegen de gesels van de natuur. .

  Lees verder 

Zondag 17 februari 14:30 uur
Ollandia 1-Gloria-Uc 1

Uw aanwezigheid en support is erg welkom...

Teamkampioenschap Darten
Iedere donderdag 20:30 uur

Klik hier voor planning

Pupil van de Week
Dean van Nuland

Klik hier voor meer

Ollandia boekt opnieuw een 6-1 overwinning. Ditmaal werd LSV aan de zegekar gebonden. Doelpuntenmakers waren 2× Stefan Erven, en Robert Erven, Steven van Dijke en Remco Voets elk 1 keer. Een eigen doelpunt maakte het half dozijn vol.

Ollandia heeft een belanrijke overwinning geboekt op SVG uit Tilburg. Met een 6-1 uitslag en het verlies van Riel is er een mooi feestje gebouwd. Robert Erven scoorde 3 keer, Steven van Dijke 2 keer en Stefan Erven 1 keer.

Voor komend weekend van 26-27 januari zijn alle wedstrijden door de KNVB afgelast.

Meer berichten