• Bericht uit de bestuurskamer

    Het is een rare wereld waarin we terecht zijn gekomen. Vanzelfsprekendheden blijken niet meer zo vanzelfsprekend te zijn. De zondagmiddagen lijken steeds langer te gaan duren zonder het voetbal, op het veld en op de tv, en de dinsdag- en donderdagavonden worden voortaan gebruikt voor ander zaken dan trainingen..

    Lees verder 
  • Voorbereidings- programma seizoen ’20-’21

    Lees verder 

Volgende wedstrijd:

Hoofdsponsors

Programma

Uitslagen


Na 4 voetballoze zondagen kon Ollandia eindelijk weer eens aantreden voor een competitiewedstrijd. Na een bloedeloze 1e helft waarin Ollandia een 1-2 voorsprong nam, volgde een wat aantrekkelijker 2e helft en kon Ollandia uitlopen naar een 1-6 overwinning op Nederwetten.

Alle wedstrijden voor zondag 9 februari zijn afgelast. Zowel de wedstrijden voor zondag 9 februari in de Eredivisie en ook de wedstrijden in het gehele landelijke amateurvoetbal gaan niet door.

Opnieuw verlies voor Ollandia. Het voelt als het PSV van de eredivisie. In potentie de koploper kunnen zijn maar door gebrek aan vertrouwen het gevoel te krijgen van een degradatiekandidaat. Alleen winnen kan de kentering brengen. Misschien zondag!!

Meer berichten

Ster- en teamsponsors