• Ollandia en Fc Uden delen de punten

    De eerste competitiewedstrijd na de winterstop stond afgelopen zondag op het programma. Fc Uden werd met een bezoek vereerd. De eerste helft was nog maar net begonnen toen een speler van Fc Uden verkeerd ten val kwam en hij moest het veld verlaten om naar het ziekenhuis te gaan..

    Lees verder 
  • Ollandia krijgt Boerdonk op bezoek

    A.s. staat voor de competitie de eerste thuiswedstrijd in 2020 op het programma. Hiervoor komt Boerdonk naar sportpark Ekkerzicht. In de uitwedstrijd in Boerdonk wist Ollandia  een 1-0 overwinnig te behalen en hopelijk kan Ollandia..

    Lees verder 

Volgende wedstrijd:

Hoofdsponsors

Programma

Uitslagen


Ollandia verspeelt opnieuw twee kostbare punten. Het was allemaal gelaten wat er op het veld te zien was. Maar desondanks hadden we, gezien de kansen, gewoon met 3 punten huiswaarts moeten gaan. Eindstand 1-1, doelpunt door Robert Erven.

Nieuwjaarsreceptie druk bezocht. Tijdens de receptie keek onze voorzitter nog eventjes terug en vooruit en was er ook aandacht voor het 12 1/2 jarig jubileum van onze kantine beheerder Wim Koolen en kreeg Chantal Brugmans de Ad Roché Award als clubvrouw van het jaar 219

Bas, van harte gefeliciteerd met deze nieuwe uitdaging in het komende seizoen. Nu eerst Ollandia met een prijs afsluiten hè!
Bas van Engelen volgt Martin Kaus op bij WHV https://www.kliknieuws.nl/regio/stadskrantveghel/voetbal/160983/bas-van-engelen-volgt-martin-kaus-bij-whv

Meer berichten

Ster- en teamsponsors