Ollandia VR1 sleept een moeizame winst binnen

13 april 2015
13 april 2015, reacties: 0

Ollandia VR1 ging afgelopen zondag op bezoek bij hekkensluiter WHV VR1 in Loosbroek. Op papier een wedstrijd die gemakkelijk gewonnen zou moeten worden. Toch liep de wedstrijd al vrij snel anders. Een speelster van WHV kreeg veel teveel  ruimte en zij maakte hier dankbaar gebruik van. P1040006Sanne Hellings kwam goed uit haar doel, maar helaas kon zij de 1-0 niet voorkomen. De gasten kwamen zo eenvoudig op voorsprong. In de 22e min kwam Ollandia beter in haar spel. Een fraaie corner van Tamara v.d. Broek ging net voorlangs. Manon Koolen schopte de bal terug richting goal. Carla Teulings stond daar op de juiste plek om de bal net binnen te koppen. 1-1! Enkele minuten later wist Manon Koolen de bal snoeihard op de lat te schieten, waardoor de bal letterlijk het 16 meter gebied uit schoot. Helaas geen goal, maar het was een prachtig schot.De tweede helft was amper één minuut bezig of WHV VR1 nam wederom de voorsprong in de wedstrijd. Men dacht dat de bal naast het doel zou gaan, maar de bal vloog verrassend wel in het doel. 2-1. Ollandia VR1 kwam terug in de wedstrijd doordat Manon Koolen binnen een minuut de 2-2 binnenschoot. Ollandia VR1 moest hard werken om deze gelijke stand te veranderen in een voorsprong. WHV VR1 kreeg hierbij af en toe teveel P1040019bewegingsruimte. In de 74e min besliste Tamara v.d. Broek de wedstrijd door haar counter te bekronen met een doelpunt. 2-3! In de slotfase was het alle hens aan dek voor Ollandia VR1 om de voorsprong te behouden. WHV VR1 bleef jacht maken op de gelijkmaker, maar echt gevaarlijk werd het niet. Sanne Hellings wist een schot van afstand prima te vangen. Na 90 minuten ging de winst mee naar Olland. Volgende week speelt Ollandia VR1 een thuiswedstrijd tegen ELI VR1. Tot dan!

Ollandia VR1: Sanne Hellings, Tamara v.d. Broek, Carla Teulings, Nikki de Bie (64e min Nicole Bekkers), Manon v. Ruremonde, Anne Maas, Nicole Maas, Sanne v.d. Ven (45e min Lydie v.d. Heuvel (82e min Loes Hulsen)), Seline v.d. Vleuten, Manon Koolen, Femke v. Aarle.P1040032

Comments are closed.