Ollandia- FC Schadewijk een wedstrijd om snel te vergeten.

20 april 2015
20 april 2015, reacties: 0

De zon hoog aan de hemel, het publiek ruimschoots aanwezig en de druk van de ketel dat waren de ingrediënten voor een zeer matige wedstrijd van Ollandia kant. Zo spannend het in Nijnsel was, van harte gefeliciteerd namens vv ollandia, zo dramatisch  en  ‘soft’ was het in Olland.
Ollandia -Schadewijk 2

In het eerste kwartier was daar echter nog niets van te merken. Een fel Ollandia zette direct druk op de tegenstander en gaf Schadewijk geen kans in haar spel te komen.  Maar na dat kwartier was de pijp leeg en liep menigeen al aan het kampioensfeest in Eindhoven te denken. Een andere verklaring was er niet te geven als je de felheid en frisheid van de wedstrijd van afgelopen week tegen Boskant af zette tegen de prestatie van vandaag.

Het moet gezegd worden dat Ollandia verzwakt was door diverse blessures en schorsingen maar dan nog! Schadewijk dat nog volop meedoet voor de derde periode was bereid dieper te gaan en kreeg daarvoor de verdiende overwinning. Het was Tom Wouters die in de 20 min. een achterstand nog kon voorkomen door een prachtige redding, maar het was uitstel van executie. Door een ongelukkige samenloop was het Ruud van Driel die een harde lage voorzet ongelukkig tegen het been kreeg en zijn eigen keeper passeerde.0-1  De wedstrijd liet vervolgens een spelbeeld zien dat het verslaan er van  eigenlijk niet waard is en dat met een spelsnelheid dat je ter plekke het verslag zou kunnen kunnen schrijven.
Ollandia -Schadewijk 5

In de 60 min. wist Randy Draad met een harde kopbal de 0-2 op het scorebord te krijgen  en in de 79 min. was het Sven Daandels die de bal gelukkig voor zijn voet kreeg na wat ongelukkig uitverdedigen en de overwinning veilig stelde voor Schadewijk 0-3.
Het mooiste aan de wedstrijd was dat weer een A- junior,  Bart Leenderts,  op het einde zijn eerste spelminuten mocht maken onder de lat van Ollandia, tenminste zijn eerste minuten in een competitie wedstrijd. Verder moeten we de wedstrijd maar snel vergeten en ons gaan voorbereiden op de moeilijke uitwedstrijd aankomende zondag tegen CITO. Uiteraard rekenen wij weer op veel supporters.
Ollandia -Schadewijk 1

Comments are closed.