19 mei 2015
19 mei 2015, reacties: 0

Voor de laatste keer dit seizoen voetbalde Ollandia VR1 een wedstrijd. De locatie was het terrein van UDI VR2. Voor beide ploegen was er geen kans meer op promotie of degradatie. Wat overbleef was een fijne pot voetbal. Ollandia VR1 stond vanaf  het begin goed in positie. Een goed opgezette aanval tussen Seline v.d. Vleuten en Manon Koolen zorgde uiteindelijk voor de openingstreffer. 0-1! De Ollandse voorhoede had vele kansen nodig P1040708vandaag, maar er werden er ook voldoende verzilverd. Tamara v.d. Broek wist even later direct uit een vrije trap te scoren. De 0-2 vloog op fantastische wijze in het doel. In het begin van de tweede helft was UDI VR2 de meer dominante ploeg op het veld. Zij zetten de Ollandse achterhoede onder druk. In de 52e min mocht UDI VR2 een vrije trap nemen. De bal dook onder de lat en de 1-2 was een feit. Amper 2 minuten later legde de goed fluitende scheidsrechter de bal op de stip na een overtreding van UDI VR2. Seline v.d. Vleuten keek, richtte en met een zacht schot vloog de bal verrassend in het doel. 1-3! Even later was Tamara v.d. Broek nog eenmaal trefzeker, waarbij zij haar schot beheerst in het doel schoot. 1-4.
P1040742Met nog 10 minuten te gaan, leek de wedstrijd gespeeld. Een schot van UDI VR2 belandde in de kluts en Ollandia VR1 wist de bal niet tijdig weg te schieten. De 2-4 was de uiteindelijke eindstand. Tevreden stapte Ollandia VR1 van het veld. Met een 5e plaats op de ranglijst in de 5e klasse was dit een prima resultaat. Nu op naar de zomerstop. Tot volgend seizoen!

Ollandia VR1: Nicole van Hoof, Tamara v.d. Broek, Carla Teulings, Nikki de Bie, Manon v. Ruremonde, Anne Maas, Lydie v.d. Heuvel, Seline v.d. Vleuten, Sanne v.d. Ven, Loes Hulsen, Manon Koolen. Wissels: Sanne Hellings, Lisanne Teulings.

P1040764

Comments are closed.