Ollandia met een gelijkspel de winterstop in

19 december 2015
19 december 2015, reacties: 0

Na de overwinning op WEC 1 vorige week, stond er afgelopen zondag wederom een belangrijke wedstrijd op het programma voor Ollandia 1. Directe tegenstander op de ranglijst, Fc de Rakt 1, ontving het eerste elftal uit Rakt-Ollandia4Olland. Bij winst op Fc de Rakt 1 zou Ollandia 1 weer belangrijke punten verdienen. Vanaf het startschot had Ollandia 1 moeite om in de wedstrijd te komen. Goede combinaties bleven regelmatig uit en de achterhoede had het achterin soms moeilijk. Keeper Tom Wouters zag de bal enkele malen ternauwernood voorlangs of over Rakt-Ollandia2het doel vliegen. Rene Raaijmakers stond even later precies in de juiste positie om het schot op doel te weren. Het voetbalspel was niet altijd een lust voor het oog, maar desondanks kreeg Ollandia 1 enkele kansen voor doel. Helaas stond niemand in de juiste positie om het scorend af te maken. Ruststand 0-0. In de tweede helft nam Fc de Rakt 1 het heft in eigen handen. Zij zetten de Ollandse defensie onder druk. Door ietwat onoplettendheid van Ollandia 1 in de 16 m wist een speler van Fc de Rakt 1 vrij voor doel te komen. De 1-0 vloog genadeloos in het net. De thuisploeg mocht maar even genieten van deze voorsprong. Ollandia 1 ging meer opbouwend voetballen en een goed ingelopen Stefan Erven maakte zijn actie fraai af door de bal via binnenkant paal in het doel te schieten. Onder luid gejuich werd de 1-1 door supporters ontvangen. Even leek de strijd van eerdere wedstrijden terug te zijn bij Ollandia 1. Passes waren op maat en zij werden niet Rakt-Ollandia5blindelings naar voren geschoten. In de slotfase van de wedstrijd waren er nog mooie acties van Carlo Siemons en Rob v.d. Heijden, maar helaas werden deze niet verzilverd. Ollandia 1 en Fc de Rakt 1 deelden de punten. Voor Ollandia 1 begint nu de winterstop, maar eind januari staat alweer de volgende competitiewedstrijd tegen WHV 1 op de agenda. Tot dan!

 

Comments are closed.