Ollandia VR1 loopt de achterstand niet op tijd in

28 februari 2016
28 februari 2016, reacties: 0

Na ruim 2 maanden winterstop stond vandaag de eerste competitiewedstrijd op het programma. Keldonk VR1 kwam in Olland op bezoek. Door enkele blessures moesten enkele posities door anderen ingevuld worden en dat was zichtbaar merkbaar in de beginfase van de wedstrijd. Keldonk VR1 kreeg hierdoor veel ruimte op de vijandelijke helft. Zij wisten hier wel raad mee. Binnen 10 minuten stond de 0-1 al op het scorebord, doordat de bal niet goed verdedigd kon worden. Vijf minuten later was het wederom raak. Een overtreding aan de zijkant van het 16 meter gebied werd bestraft met een vrije trap. Met een fraaie boog wist een speelster van Keldonk VR1 de bal in het doel te schieten, simpelweg onhoudbaar voor de keeper. 0-2. Ollandia VR1 voerde enkele wijzigingen door in de posities, waardoor het spel beter werd. Sanne Hellings stond een prima wedstrijd te keepen. Even later schoot Seline v.d. Vleuten de bal via een mooi afstandsschot richting doel en de Keldonkse keepster tikte de bal net over de lat. Ook schoot Manon Koolen de bal op fraaie wijze richting doel maar de bal werd via de kruising uit het doel getikt. Ollandia kon niet voorkomen dat Keldonk VR1 vlak voor rust de bal weer met een mooie boog in het doel schoot. Met een teleurstellende 0-3 achterstand ging Ollandia VR1 de rust in. In de tweede helft stond een meer gedreven Ollandia VR1 op het veld. Zij kregen meer grip op de wedstrijd. Manon Koolen zag haar kans schoon. Ze haalde eens flink uit  en de bal vloog op fantastische wijze over de keeper. 1-3! Even later was het wederom raak. Ollandia VR1 counterden gezamenlijk  en Manon Koolen wist het voor de tweede maal prachtig af te maken. 2-3! In de slotfase probeerden Ollandia VR1 op allerlei manieren te scoren, maar de 3-3 mocht niet vallen. Aan het einde van de wedstrijd waren de punten voor Keldonk VR1. Volgende week speelt Ollandia VR1 een thuiswedstrijd tegen Mifano VR1. Tot dan!

Ollandia VR1: Sanne Hellings, Ellen Verhoeven, Carla Teulings, Nicole Maas, Manon v. Ruremonde, Lydie v.d. Heuvel, Brigit Bekkers, Seline v.d. Vleuten, Anne Maas, Manon Koolen, Femke v. Aarle. Wissels: Lisanne Teulings, Inga Neuts, Nikki de Bie en Loes Hulsen.

P1060100

P1060091

P1060090

Comments are closed.