Ollandia pakt een belangrijk punt tegen WHV

28 februari 2016
28 februari 2016, reacties: 0

Ollandia 1 speelde afgelopen zondag de inhaalwedstrijd tegen WHV 1 uit Loosbroek. Na het mooie voetbal van vorige week, beloofde het weer een mooie wedstrijd te worden. In de eerste helft raakte Ollandia 1 gaandeweg steeds meer op dreef. De spelers vonden elkaar feilloos bij enkele counters. Luc v.d. Heijden legde de bal terug op Ruud van Driel. Deze laatste wist de bal via een dieptepass in de voeten van Stefan Erven te spelen. De bal vloog richting de korte hoek, maar vond het doel niet. WHV 1 kreeg ook enkele kansen tegen Ollandia 1. Ze maakten een goede kans op scoren toen een Ollandia-Whv8overtreding van Ollandia 1 bestraft werd met een vrije trap op de hoek van de 16 m. De Ollandse muur werd opgesteld en de bal vloog vervolgens het drukke 16 m gebied in. Gerbe Voets wist de bal weg te schieten en het gevaar was geweken. Ollandia 1 speelde controlerend in de eerste helft en beide teams leken aan elkaar gewaagd. Enkele supporters waren van mening dat er vandaag toch punten gepakt konden worden. In de 37e min was de verbazing groot toen een aanval van WHV 1 door Rene Raaijmakers in eigen doel geschoten werd. 0-1. Dit was tevens de ruststand. In de tweede helft maakte Ollandia 1 jacht op de gelijkmaker en dat moest ook. Er werden mooie kansen gecreëerd, maar het doel werd nog niet gevonden. Stefan Erven gaf de bal puntgaaf voor, maar helaas kon Gerben Dankers niet op tijd de bal opvangen en scoren. Even later was het Rob v.d. Heijden die soleerde richting doel. Helaas sloten zijn medespelers niet op tijd aan, waardoor hij de bal kwijtraakte aan een tegenspeler. Ollandia 1 kreeg een vrije trap na een overtreding op Ronny Thomassen. William Bekkers legde de bal neer en schoot de bal op fraaie wijze richting het vijandelijk doel. Gerbe Voets raakt de bal perfect met het hoofd, maar de bal vloog verrassend voor het doel langs. In de 64e minuut Ollandia-Whv4werd Gerben Dankers onderuit gehaald door de keeper van WHV 1. De scheidsrechter legde de bal op de stip en Rob v.d. Heijden schatte de afstand in tot het doel. De 1-1 vloog prachtig in het doel en de stand was weer gelijk. In de slotfase maakte WHV 1 nog enkele keren jacht op een goal, maar de kopbal vloog net naast. De eindstand bleef uiteindelijk steken op 1-1 en dat betekende toch weer een belangrijk punt voor Ollandia 1. Volgende week speelt Ollandia 1 op zaterdagavond de uitwedstrijd tegen Boskant 1. Tot dan!

Klik hier voor meer foto’s
Ollandia-Whv 28 feb 2016

Comments are closed.