Ollandia VR verspeelt punten tegen Mifano VR

6 maart 2016
6 maart 2016, reacties: 0

Ollandia VR1 verwelkomde afgelopen zondag Mifano VR1 uit Mierlo op Sportpark Ekkerzicht. Ollandia VR1 schoot letterlijk uit de startblokken. Tamara v.d. Broek gaf de bal via een mooie lange pass op Inga Neuts. Zij gaf de bal voor op Femke v. Aarle en Femke wist wel raad met de bal. Haar schot miste het doel op één haar na. Ollandia zat goed in de wedstrijd. Ze streden gezamenlijk voor een goal en de spelers vonden elkaar feilloos. In de 30e min zorgde een prachtig genomen corner  van Tamara v.d. Broek ervoor dat Carla Teulings de bal binnen kon schieten. In eerste instantie kreeg de keeper de P1060158bal in haar buik, maar zij liet hem alsnog los waarna de bal over de doellijn vloog. 1-0! Ollandia VR1 mocht niet lang genieten van de voorsprong. Mifano VR1 counterde richting de goal van Ollandia en door weinig tegenstand van Ollandse zijde vloog de bal wat ongelukkig in het doel. 1-1. De eerste helft had Ollandia de wedstrijd voldoende onder controle. Manon Koolen stond een puike wedstrijd te keepen, waarbij ze aantal keer fantastisch het doel leeg  hield. Een afvallende bal uit een corner werd via Anne Maas, teruggespeeld naar haar zus Nicole. Vervolgens werd de aanval weer opgebouwd via P1060155Manon v. Ruremonde. Brigit Bekkers speelde de bal naar Lisanne Teulings en haar goede trap vloog helaas net naast het doel. Ollandia had in de eerste helft voldoende kansen om te scoren. In de tweede helft werden de kansen zeldzamer. Tamara v.d. Broek schoof regelmatig mee naar voren waar zij de bal snoeihard in de handen van de keeper wist te spelen. Enkele speelsters van Mifano VR1 beschikten ook over een goed schot. Ollandia VR1 gaf in de 65e min teveel ruimte aan de tegenstander, waardoor de bal enkele keren op het doel geschoten werd. Manon Koolen verdedigde kranig haar doel, maar uiteindelijk vloog de bal er alsnog in. 1-2. Ollandia VR1 ontsnapte twee keer aan een tegengoal, doordat de paal een goal in de weg stond. De bal vloog P1060132hierdoor terug in het speelveld. In de slotfase met nog 5 minuten te gaan, speelde Mifano VR1 een moegestreden Ollandia VR1 gemakkelijk uit. Hun schot miste het doel niet en met een 1-3 eindstand ging de winst mee naar Mierlo. Er had vandaag niet verloren hoeven worden, maar helaas gebeurde dit wel. Volgende week bezoekt Ollandia VR1 het sportpark van Gemert VR2. Tot dan!

Ollandia VR1: Manon Koolen, Tamara v.d. Broek, Carla Teulings, Ellen Verhoeven, Manon v. Ruremonde, Anne Maas, Nicole Maas, Brigit Bekkers, Lisanne Teulings, Inga Neuts, Femke v. Aarle. Wissels: Nikki de Bie, Lydie v.d. Heuvel en Loes Hulsen.

Comments are closed.