13 maart 2016
13 maart 2016, reacties: 0

Ollandia VR1 speelde afgelopen zondag uit tegen Gemert VR2.

Uit eerdere wedstrijden is gebleken dat Gemert VR2 altijd een geduchte tegenstander is. Vandaag leverde dat een interessante wedstrijd op. Ollandia VR1 begon sterk aan de eerste helft. Nicole Maas gaf de bal mooi mee vanaf het middenveld aan Manon Koolen. Zij ging solo op het doel af, maar de bal raakte P1060272de binnenkant van de paal. Vervolgens leek hij over de doellijn te gaan, maar de scheidsrechter zag dit anders. Even later had Anne Maas een goede kans om de score te openen, maar de keeper wist dit te voorkomen. Ollandia VR1 domineerde het spel in de eerste helft en dus waren er volop kansen. Carla Teulings gooide de bal op fraaie wijze in, waarna Manon Koolen de bal meenam richting het 16 meter gebied. Haar schot vloog snoeihard in het zijnet. Tamara v.d. Broek wist enkele malen mee op te komen vanuit de achterhoede. Zij speelde haar tegenstanders gemakkelijk uit. Manon Koolen kopte de bal vervolgens richting het doel, maar helaas stond niemand in de positie om de bal binnen te tikken. Gemert VR2 had een enkele kans in de eerste helft. P1060275Gelukkig wist Carla Teulings vlak voor rust de bal op tijd weg te schieten, nadat Sanne Hellings de bal niet vast kon klemmen. Ruststand 0-0. In de tweede helft was de eerste echte kans voor Ollandia VR1. Tamara v.d. Broek schoot de bal uit een corner richting het doel. Seline v.d. Vleuten nam de bal op de slof en haar schot vloog net over de kruising. Indien een goal bij het ene team uitblijft, slaagt het andere team er vaak wel in om te scoren. Dit gebeurde vandaag ook. Een fout in de Ollandse achterhoede werd genadeloos afgestraft door een Gemertse spits. Zij opende de score met 1-0. Vijf minuten later maakte Ollandia de achterstand ongedaan door druk te zetten op de Gemertse achterhoede. Vermeend buitenspel zorgde voor verwarring of er nu wel of niet gejuicht moest worden, maar het doelpunt van Manon Koolen werd goedgekeurd door de scheidsrechter. 1-1! Even later was het wederomP1060297 raak voor Gemert VR2. Een bal werd ietwat klungelig uitverdedigd, waarna de bal gemakkelijk het doel vond. 2-1. Een kwartier voor het einde speelde Manon Koolen de bal naar de andere kant van het speelveld. Brigit Bekkers nam de bal aan. Zij wist iedereen te verrassen door de bal met een droge schuiver in het doel te schieten. 2-2! Op het einde van de wedstrijd werd er aan beide zijden gestreden voor de derde treffer, maar een gelijkspel was gezien de wedstrijd eerlijk. Eindstand 2-2. Volgende week speelt Ollandia VR1 thuis tegen Rhode VR1. Tot dan!

Ollandia VR1: Sanne Hellings, Tamara v.d. Broek, Carla Teulings, Lisanne Teulings, Manon v. Ruremonde, Anne Maas (70e min Femke v. Aarle), Nicole Maas, Brigit Bekkers, Seline v.d. Vleuten, Manon Koolen, Inga Neuts (80e min Ellen Verhoeven).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.