Ollandia VR moet in Rhode VR haar meerdere bekennen

21 maart 2016
21 maart 2016, reacties: 0

In een prachtige ochtendzon voetbalde Ollandia VR1 afgelopen zondag in de derby tegen Rhode VR1. Terwijl de regenwolken over het sportpark trokken werd ook het spel van Ollandia VR1 wat troebel. Rhode VR1 en Ollandia VR1 bleken goed aan elkaar gewaagd te zijn. In de 20e minuut belandde een fraai afstandsschot van Rhode VR1 moeiteloos in de kruising. De gasten stonden met 0-1 voor. Ollandia VR1 ging haar spel beter controleren, waarna zij P1060353meer kansen konden creëren. Manon Koolen kon al vrij snel de bal in het doel tikken, op aangeven van Seline v.d. Vleuten. 1-1! Manon Koolen had ook vandaag enkele mooie kansen op scoren, maar het duurde even voor de 2-1 daadwerkelijk bijgeschreven mocht worden. Haar schot vloog snoeihard in het bovennet. 2-1! Vlak voor rust wist Rhode VR1 de tussenstand weer gelijk te trekken. Een terugspeelbal werd door Ollandia VR1 niet tijdig weggespeeld. In eerste instantie hield keepster Sanne Hellings de bal uit haar doel door goed uit haar doel te komen. Maar een andere speelster van Rhode VR1 stond in tweede instantie precies in de juiste positie om te scoren. Ruststand 2-2. In het begin van de tweede helft was Rhode VR1 de bovenliggende partij. Ollandia werd eenvoudig uitgespeeld en zij kwamen er op de eigen helft niet aan te pas. De 2-3 vloog eenvoudig in het doel. Ollandia gaf Rhode regelmatig teveel ruimte, waardoor ze ook bij de 2-4 probleemloos het Ollandse doel vonden. Vervolgens leek Ollandia VR1 zich te P1060351revancheren. Een corner van Ollandia VR1 vond gemakkelijk haar weg naar het drukke 16 meter gebied. Er werd over en weer tegen de bal getrapt, maar het was uiteindelijk wederom Manon Koolen die de bal in het doel wist te schieten. 3-4! In de slotfase wist Manon Koolen na enkele schoten die het doel op één haar na misten, toch de 4-4 binnen te schieten. Ollandia VR1 mocht hier niet lang van genieten. Rhode VR1 wist nog een vijfde maal te scoren. 4-5. Tamara v.d. Broek schoof in de slotfase vaker door naar voren. Met nog een paar minuten te gaan, krulde zij de bal fraai richting het doel. Haar schot spatte op de kruising uiteen. Na 90 minuten voetballen stond Ollandia VR1 helaas met lege handen. Volgende week speelt Ollandia VR1 op Tweede Paasdag een thuiswedstrijd tegen WEC VR1. Tot dan!

Ollandia VR1: Sanne Hellings, Tamara v.d. Broek, Carla Teulings, Lisanne Teulings, Manon v. Ruremonde, Femke van Aarle, Brigit Bekkers, Lydie v.d. Heuvel, Seline v.d. Vleuten, Ellen Verhoeven, Manon Koolen. Wissels: Inga Neuts, Nikki de Bie

 

 

Comments are closed.