Ollandia VR verliest wederom op het nippertje

28 maart 2016
28 maart 2016, reacties: 0

Terwijl een paasstorm over het voetbalveld raasde, voetbalde Ollandia VR1 op eigen terrein tegen WEC VR1. Zij zijn altijd een sportieve tegenstander om tegen te voetballen, maar tegelijkertijd maakten ze het Ollandia VR1 in het verleden niet gemakkelijk. De wedstrijd was nog maar net begonnen of P1060463Ollandia VR1 liet WEC VR1 teveel vrij op de eigen helft. Vervolgens werd de bal gemakkelijk in het doel geschoten en keek Ollandia VR1 tegen een 0-1 achterstand aan. Ollandia VR1 leek hierdoor wakker geschud te zijn. Ze gingen beter voetballen en dit was onder de huidige weersomstandigheden niet gemakkelijk. Een doeltrap van de keepster van WEC VR1 werd door Manon Koolen prachtig opgevangen. Zij speelde de bal over naar Inga Neuts. Deze laatste slaagde er niet in om zelf op goal te schieten, maar zij zag goed dat er ruimte lag bij Manon Koolen. Van afstand schoot Manon de bal op prachtige wijze door de benen van de keepster. 1-1! Even later slaagde Manon Koolen er wederom in om het doel te vinden. De bal vloog, ondanks de P1060460tegenwind, hard in de kruising. 2-1! Terwijl het Ollandia VR1 voor de wind leek te gaan, bleek niets minder waar. WEC VR1 gaf zich niet zomaar gewonnen. Zij maakten dankbaar gebruik van knullig uitverdedigen, waardoor de 2-2 zonder problemen het Ollandse doel vond. Manon v. Ruremonde speelde een prima wedstrijd. Zowel in de eerste als in de tweede helft wist zij een goal te voorkomen, nadat de keepster afgetroefd leek. Met een fantastische sliding hield zij de bal uit het eigen doel. In de 35e min krulde WEC VR1 de bal moeiteloos in het vijandelijk doel. 2-3. Vlak voor rust werd een corner van WEC zonder problemen in het doel geschoten, waarbij Ollandia ze geen strobreed in de weg legde. 2-4. In de tweede helft was Ollandia VR1 niet bij machte om iets te veranderen aan de tussenstand. In de 80e min kon Ollandia VR1 nog eenmaal scoren doordat de bal over de achterhoede P1060475gespeeld werd. Manon Koolen versnelde en zij wist fraai te scoren. 3-4! Ondanks dit doelpunt waren er weinig hoogtepunten in de tweede helft. WEC VR1 nam na 90 minuten de punten mee uit Olland en Ollandia VR1 stond helaas wederom met lege handen. Volgende week speelt Ollandia VR1 thuis tegen DVG VR1. Tot dan!

Ollandia VR1: Sanne Hellings, Tamara v.d. Broek, Carla Teulings, Ellen Verhoeven, Manon v. Ruremonde, Anne Maas, Nicole Maas, Lydie v.d. Heuvel (45e min Femke van Aarle), Seline v.d. Vleuten, Manon Koolen, Inga Neuts (80e min Lydie v.d. Heuvel.

Comments are closed.