3 april 2016
3 april 2016, reacties: 0

Ollandia VR1 verwelkomde afgelopen zondag DVG VR1 op het Ollandse sportpark. De thuisploeg vloog letterlijk uit de startblokken. Zij eisten de bal op en waren het eerste kwartier de bovenliggende partij. Binnen 4 minuten viel de eerste goal. Een schot van Femke van Aarle werd door DVG VR1 ietwat P1060514ongelukkig aangeraakt, waarna de bal moeiteloos het net vond. 1-0! Amper 4 minuten later was het wederom raak voor Ollandia VR1. Brigit Bekkers bleef druk zetten op de achterhoede van DVG VR1, waarna zij de 2-0 binnen kon schieten. Vervolgens duurde het even voordat Ollandia VR1 wederom wist te scoren. Ze creëerden kans na kans. Dit waren behoorlijke kansen die bijna niet meer gemist konden worden, maar deze werden wonderbaarlijk genoeg toch gemist. In de 38e min kon Manon Koolen loskomen van haar tegenstander. Zij maakte het mooi af door de 3-0 binnen te schieten. Na rust kreeg Ollandia VR1 meer tegenstand van DVG VR1. Zij maakten dankbaar gebruik van de ruimte die de spitsen kregen op Ollandse helft. Feilloos P1060525vonden de Liempdse spitsen elkaar en de 3-1 lag in het net. Even later was het wederom raak door teveel ruimte in de Ollandse achterhoede. Ook nu werd het doel moeiteloos gevonden. 3-2. Ollandia moest aan het werk om de voorsprong te behouden. Evenals in de eerste helft had Ollandia VR1 vele kansen nodig om er één te verzilveren. Tamara v.d. Broek wist goed terug in het spel te komen na een genomen corner, waarna Seline v.d. Vleuten alleen voor de keepster kwam. Helaas was haar schot heel mooi, maar niet hard genoeg. De keepster kon het schot gemakkelijk opvangen. In de 74e min. gaf Femke v. Aarle de bal mee aan Manon Koolen. De keeper liet de bal los en deze rolde langzaam in het doel. 4-2! De nieuwe tussenstand stond nog maar amper op het scorebord of DVG VR1 scoorde in de lange hoek. 4-3. In de slotfase eiste Ollandia VR1 de winst op door nog tweemaal te scoren. Brigit Bekkers schoot in eerste instantie op de paal, waarna Manon Koolen het in de rebound af kon maken. 5-3! Enkele minuten later wist Brigit Bekkers op P1060521prachtige wijze de bal in de lange hoek te schieten. 6-3! DVG VR1 probeerde regelmatig te counteren, maar Ollandia VR1 voorkwam een goal. Manon v. Ruremonde bleek over een prima loopvermogen te beschikken, waarbij zij door een sliding op de bal kon voorkomen dat de spits van DVG uit kon halen. In de 89e minuut wist DVG VR1 nog een laatste maal te scoren in de kruising. De winst was vandaag voor Ollandia VR1. Volgende week spelen zij een uitwedstrijd tegen WEC VR1. Tot dan!

Ollandia VR1: Sanne Hellings, Tamara v.d. Broek, Carla Teulings, Anne Maas, Manon v. Ruremonde, Lydie v.d. Heuvel, Nicole Maas, Femke van Aarle, Seline v.d. Vleuten, Brigit Bekkers, Manon Koolen.

Comments are closed.