Wedstrijdcoördinator. Iets voor jou?

11 april 2016
categorie: Nieuws 2015-2016
11 april 2016, reacties: 0

Via deze weg doen wij een dringende oproep aan alle leden van Ollandia maar ook aan alle mensen die nauw betrokken zijn bij Ollandia of dat zouden willen zijn. Graag willen we onze zoektocht naar nieuwe vrijwilligers onder jullie aandacht brengen en nodigen we inwoners van ons prachtige dorp  en leden van onze vereniging uit zeer serieus na te denken of zij voor v.v. Ollandia iets kunnen betekenen. Voor dit moment zoeken we:

1) Wedstrijdcoördinatoren voor zondag voor het nieuwe seizoen
De wedstrijdcoördinator vertegenwoordigt de vereniging cq bestuur en is verantwoordelijk voor het ontvangen van de tegenstander en de scheidsrechter. Daarnaast verzorgt hij of zij de uitgifte en inname van de spelmaterialen en dat alle kleedlokalen worden afgesloten maar ook netjes weer worden achtergelaten. Dit doet hij of zij natuurlijk in nauwe samenwerking met de aanwezige leiders van het team. Ook is hij/zij verantwoordelijk voor de controle op de administratieve wedstrijdzaken zoals het correct invullen van het Digitale Wedstrijd Formulier door scheidsrechters en leiders. De gemiddelde tijd dat men als coördinator aanwezig moet zijn is van 08:30 – 11:00 of van 11:00 tot 13:30 uur. Ook voor zondagmiddag bij de thuis- en uitwedstrijden van ons 1e elftal zoeken we mensen. Hoe groter de groep van coördinatoren des te minder vaak is men aan de beurt!!
Naast het lichte werk is het ook ontspannend. U ontmoet er andere voetballiefhebbers waarmee u onder het genot van een kop koffie in de kantine of aan de zijlijn heerlijk kunt “keuvelen” over het wel en wee van onze vereniging. De koffie is vanzelfsprekend gratis.

Voor vragen of kenbaar maken van interesse kun je terecht bij het bestuur

Comments are closed.