2 mei 2016
2 mei 2016, reacties: 0

Voor aanvang van de wedstrijd stond Ollandia met 23 gespeelde wedstrijden en 13 punten op de een na laatste plaats van de ranglijst, wat betekend rechtstreeks degraderen en SCMH stond met hetzelfde aantal gespeelde wedstrijden en 15 punten op de 2 Scmh-Ollandia15na laatste plaats wat betekend nog een degradatie escape mogelijkheid om in nacompetitie een plek in de 4de klasse af te dwingen. Met dit gegeven reisde Ollandia afgelopen zondag gemotiveerd af naar het strijdtoneel voor deze spannende wedstrijd in de onderste regionen van de 4de klasse H. SCMH ging aanvallend en sterk van start met als doel snel de openingstreffer maken, maar tot een snel SCMH doelpunt kwam het niet. Ollandia liet zich niet verassen en kwam zelf steeds beter in de wedstrijd. De eerste serieuze scoringskans voor SCMH was in de 20ste min. Gerommel op het middenveld, onnodig balverlies van Ollandia waarna een SCMH-er ongeziens de bal richting Ollandia doel trapte en terecht kwam bij de vrijstaande no 9 van SCMH. Op een haar na mist hij de kans om zijn ploeg op voorsprong te zetten. 5 Min later was het echter wel raak. Vrije trap aan de zijlijn, de met gevoel genomen Scmh-Ollandia12vrije trap van Carlie van Asseldonk werd in de 16 meter keurig afgemaakt door Bob van de Berg. 1 – 0. Uit de  goed lopende aanval van Ollandia na een dik half uur spelen zet Gerbe Voets met een prachtige kopbal zijn ploeg op gelijke hoogte. De perfect afgemeten assist op maat kwam van de voet van Stefan Erven. Ruststand 1 – 1.

Na precies 15 min rust fluit scheidsrechter van Dijk voor aanvang 2de helft. Een spannende 2de helft volgde. Kansen en mogelijkheden over en weer en naarmate de tijd verstreek leek het erop dat de wedstrijd zou eindigen in een gelijk spel. Maar in voetbal is niets wat het lijkt. De wedstrijd is pas gespeeld als de arbiter zijn fluitsignaal “einde wedstrijd” heeft gefloten. Met de 90 min op de klok werd Stefan Erven nog van achteruit in een alles of niets poging met een lange bal gelanceerd richting doel tegenstander. SCMH verdediger Arjo Verkuijlen zag het gevaar van de snelle spits en wist met een overtreding op 20 meter van het doel het tij even te keren. De toegekende vrije trap werd door Stefan Erven zelf feilloos en onhoudbaar voor de doelman in de Scmh-Ollandia9touwen gewerkt. 1 – 2. De ontlading was groot. Ollandia haalt 3 punten op bij SCMH. Op dit moment staat Ollandia op de 2 na laatste plaats wat recht geeft op spelen in de nacompetitie. Er volgt nog een spannende ontknoping. Ollandia kan alle support goed gebruiken dus graag tot zondag op Sportpark Ekkerzicht.

Klik hier voor meer foto’s
Scmh-Ollandia 1 mei 2016

Comments are closed.