Ollandia Veteranen winnen 1e ronde Ollandia Quiz

10 maart 2017
categorie: Nieuws
10 maart 2017, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia Veteranen winnen 1e ronde Ollandia Quiz

Het was gisteravond een drukke boel in de kantine van onze voetbalvereniging. Op het programma stond de 1e ronde van de jaarlijkse Ollandia Kennis Quiz. Met 8 categorieën was er een grote diversiteit aan onderwerpen en vragen. Het vrouwenteam, het veteranenteam en Ollandia 2 bonden de strijd met elkaar aan. Het 2e team was zeer ruim vertegenwoordigd met meer dan 20 personen maar was qua slimheid niet opgewassen tegen de routine en (levens) ervaring van de “oudjes”. Met vragen over hoeveel centimeters men het heeft als men spreekt over volledige ontsluiting bij een bevalling moet je niet aankomen bij een “menneke” van 19 jaar. Die oudjes wisten het wel!! Daarom waren zij ook aan het einde van de avond de duidelijke winnaar met 96 punten. Het vrouwenteam eindigde op de 2e plaats met 85 punten en het 2e elftal scoorde 76,5 punt.

Het veteranenteam zien we dus terug in de finale en wie beste 2e wordt is nog even afwachten en weten we na de 2e ronde van volgende week donderdag.

Comments are closed.