3e elftal wint 2e ronde Ollandia Kennis Quiz

17 maart 2017
categorie: Nieuws
17 maart 2017, reacties: Reacties uitgeschakeld voor 3e elftal wint 2e ronde Ollandia Kennis Quiz

Ook gisteravond was het weer een druk boeltje in onze kantine. Druk overleggend, zacht pratend om de tegenstander niet te laten afluisteren en ze  wijzer te maken dan nodig, werd er wederom hard gestreden voor de overwinning. Aan het einde van de avond was het 3e elftal de glorieuze winnaar met 92 punten. Ollandia 1 scoorde een 2e plek met 80 punten en het bestuur kwam er deze keer bekaaid af met 77 punten en moest genoegen nemen met de 3e plaats.

Dit betekent dat op 30 maart de finale gespeeld wordt met Ollandia Veteranen en Ollandia 3 als winnaars van de 1e en 2e ronde en het Vrouwenteam  als beste 2de. Hopelijk tot dan.

Comments are closed.