Ollandia 2 op weg naar kampioenschap

26 april 2017
categorie: Nieuws
26 april 2017, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia 2 op weg naar kampioenschap

Dinsdagavond moest Ollandia 2 de, eerder niet uitgespeelde, wedstrijd tegen Heeswijk 4 nog afwerken. Door een ernstige blessure destijds stonden er nog 6 minuten op de klok die uitgespeeld moesten worden. De 2-1 voorsprong heeft men niet meer uit handen gegeven en dit betekent dat Ollandia 2 nog drie punten nodig heeft voor het kampioenschap. A.s zondag speelt men om 10:30 uur tegen VOW 2 en iedereen is van harte welkom om het team te komen aanmoedigen. Een kampioenschap vieren met de BOERRUH PARTY als feestthema is niet verkeerd. Tot zondag en veel succes voor spelers en begeleiding.

Het laatste kampioenschap van Ollandia 2 in 2011

Comments are closed.