Opgeven voor jaarlijkse clubfeestavond

11 mei 2017
categorie: Nieuws
11 mei 2017, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Opgeven voor jaarlijkse clubfeestavond

Beste leden, sponsoren en relaties,

Op 24 mei hebben we onze jaarlijkse clubfeestavond. De feestavond is voor leden, sponsoren en relaties. Ook de partners zijn van harte welkom. Als je actief speler bent, kun je je samen met je partner opgeven bij de leider van je team. Ook betalen kun je bij hem.

Ben je een niet spelend lid dan kun je je samen met je partner opgeven via info@ollandia.nl . Als niet spelend lid kun je de kosten voor deze feestavond voldoen bij binnenkomst.

De kosten van deze volledig verzorgde clubfeestavond bedragen €15 p.p. Voor kaderleden, hoofd- en shirtsponsors en hun partners zijn geen kosten aan deze avond verbonden. De avond beginnen we met een warm- en koud buffet om 19:30 uur en natuurlijk kunnen we ook kijken naar de Europa League finale tussen Ajax en Manchester United

Geef je snel op en doe dit in ieder geval vóór 17 mei.

Het bestuur

Comments are closed.