Foto's kampioenschap Ollandia 2

1 mei 2017
categorie: Nieuws
1 mei 2017, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Foto’s kampioenschap Ollandia 2

Op een met veel toeschouwers omzoomd terrein speelde Ollandia 2 afgelopen zondag haar kampioenswedstrijd. Bij winst zouden ze niet meer te achterhalen zijn en kon de platte kar tevoorschijn gehaald worden. In een meer spannende dan goede wedstrijd kwam Ollandia 2 al vrij snel op een 1-0 voorsprong door geblunder van de keeper van VOW 2. Bart Smetsers was degene die hiervan profiteerde en de 1-0 op het scorebord liet zetten. Zo liep Ollandia 2 naar een 2-0 voorsprong uit met de rust. Na rust kwamen daar er nog 2 bij en was de 4-0 overwinning een startsein voor een mooi feestje.

Spelers en begeleiding, van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap

Klik hier voor meer foto’s:
Kampioenschap Ollandia 2 2017

Comments are closed.