Vacature elftalleider Ollandia 2

22 mei 2017
categorie: Nieuws
22 mei 2017, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Vacature elftalleider Ollandia 2

Wij zijn nog op zoek naar een elftalleider voor het 2e elftal van Ollandia. De elftalleider is op zondag degene die verantwoordelijk is voor alle zaken die bij de wedstrijd horen. Zoals opstelling maken, teambespreking houden, coachen tijdens de wedstrijd, delegeren dat wedstrijdkleding uitgegeven en ingenomen wordt, zelf of het laten invullen van het digitale wedstrijdformulier. Op donderdagavond is er het overleg met de technische commissie en hoofdtrainer. Niet verplicht maar wel prettig is als de elftalleider ook de training van het 2e elftal verzorgd op donderdagavond want dan kan hij wedstrijdgericht bezig zijn met zijn spelers.

Voor meer informatie of kenbaar maken van interesse voor de functie contact dan met Peter van Lierop via 06-51487115 of p.lierop14@chello.nl

Hopelijk gaan we diverse reacties tegemoet zien!!

Technische Commissie Ollandia senioren

Comments are closed.