Maria Roché en Rinus Vervoort benoemd tot erelid van Ollandia

25 mei 2017
categorie: Nieuws
25 mei 2017, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Maria Roché en Rinus Vervoort benoemd tot erelid van Ollandia

Woensdagavond 24 mei tijdens de jaarlijkse clubfeestavond werd door voorzitter Erik Huijbregts bekend gemaakt dat Maria Roché en Rinus Vervoort tot het illustere rijtje van ereleden gingen behoren. Hun vele verdiensten voor de club vanaf de midden jaren zestig tot heden waren meer dan voldoende reden de leden te vragen om met deze benoeming in te stemmen. Rinus en Maria van harte gefeliciteerd, het is meer dan verdiend.

Ook waren er nog een aantal jubilarissen. De zestig jarige jubilaris, Janus vd Wetering kon helaas niet aanwezig zijn.  Wel aanwezig was de vijftig jarige jubilaris, Cees van Hout, die de bijbehorende onderscheiding en bloemen met mooie woorden van de voorzitter in ontvangst mocht nemen. 

Ook Paul van Driel werd gehuldigd omdat jij 25 jaar lid was. Ditzelfde gold voor Dré van Lierop die ook helaas verhinderd was op de versierselen en bloemen in ontvangst te nemen.

Aan het einde van zijn toespraak werd de voetballer van het jaar seizoen 2016-2017 bekend gemaakt. Rob van der Heijden mocht de naam van zijn opvolger bekend maken en onder luid applaus werd Paul van Driel gefeliciteerd met deze titel.

Nadien werd het feest  voortgezet en werd het seizoen gezellig afgesloten

Comments are closed.