Plus Voetbaldagen als start van jouw nieuwe voetbalseizoen!

27 mei 2017
categorie: Nieuws
27 mei 2017, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Plus Voetbaldagen als start van jouw nieuwe voetbalseizoen!

4 dagen voetbalplezier, trainingen, wedstrijden, fun, profspelers, trainers en voetbaltalenten, die jou komen verrassen!

Voor slechts € 99 een voetbalweek vol met dagelijkse hoogtepunten. Je krijgt een compleet voetbaltenue, een voetbal, een certificaat en een medaille als blijvende herinnering aan de Plus Voetbaldagen in Schijndel.

Dit jaar gaan de Plus Voetbaldagen een beetje op de schop. We beginnen b.v. al op maandag. Ook het eten tussen de middag wordt door de organisatie verzorgd: je hoeft dus niet meer zelf eten mee te nemen! En we gaan nieuwe trainingen en activiteiten organiseren, zodat we nog beter voorbereid aan het nieuwe voetbalseizoen kunnen gaan beginnen. Ook gaan we proberen om nog meer talentvolle (prof)voetballers naar de Plus Voetbaldagen te krijgen.

Even wat belangrijke wetenswaardigheden over de Plus Voetbaldagen:

· Iedereen tussen de 7 en 14 jaar mag meedoen (geboortejaren 2003 t/m 2010)

· De Plus Voetbaldagen zijn van maandag 21 tot en met donderdag 24 augustus 2017

· Kosten van 4 heerlijke voetbaldagen zijn slechts € 99 per persoon

· Dat is inclusief eten tussen de middag en drinken tijdens alle dagen

· Ook krijg je daarvoor een kwaliteitstenue (shirt, broekje en sokken) inclusief een goede trainingsbal

· Trainingen zullen een nieuwe impuls krijgen

· De organisatie werkt nauw samen met profclubs uit de regio zoals RKC Waalwijk, FC Den Bosch en FC Oss. We gaan proberen nog intensiever met de clubs samen te werken.

· Spelers uit het betaalde voetbal en van opleidingen van profclubs zullen meehelpen aan de Plus Voetbaldagen · Inschrijven kan op de website www.plusvoetbaldagen.nl

· Eerst waren dit de KNVB Voetbaldagen: de KNVB is ermee gestopt en nu heet het de Plus Voetbaldagen in goede samenwerking met Plus Eijkemans in Schijndel en Uden.

· Al bijna 20 jaar worden de Voetbaldagen bij Avanti ’31 in Schijndel zeer succesvol georganiseerd.

Je zomervakantie is pas echt een feest, als je bij de Plus Voetbaldagen bent geweest!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vincent de Vroomen, via de mail bereikbaar op info@plusvoetbaldagen.nl en via de telefoon op 06-20133311.

Comments are closed.