Introductie wedstrijdzaken-app.. belangrijk nieuws voor alle leden!!

10 augustus 2017
categorie: Nieuws
10 augustus 2017, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Introductie wedstrijdzaken-app.. belangrijk nieuws voor alle leden!!

Vanaf dit seizoen zullen alle spelerspassen digitaal zijn.

Dit seizoen stapt het amateurvoetbal over naar het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app op een smartphone of tablet gaan.

De Wedstrijdzaken-app is te downloaden voor iOS en Android.

“Een mooie ontwikkeling voor ons amateurvoetbal. Ik denk dat iedereen blij is dat ook de wedstrijdformulieren de stap naar het digitale tijdperk hebben gemaakt”, zegt directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee. “Sinds dit seizoen wordt de app gebruikt in het zaalvoetbal en wordt er ook in het veldvoetbal mee getest. De resultaten en de ervaringen van voetballers, bestuursleden en scheidsrechters zijn zo positief, dat we nu hebben besloten om al met ingang van het volgende seizoen volledig over te gaan op het mobiele wedstrijdformulier.”

Introductie:

Om alles bij de start van de bekerwedstrijden en de competitie soepel te laten verlopen vragen we aan alle leiders, trainers en wedstrijdcoördinatoren  van de jeugd en senioren elftallen alsmede alle aanvoerders van de seniorenteams om alle informatie en instructiefilmpjes goed te bekijken op de knvb website. Klik hiervoor op onderstaande link. Iedereen kan dadelijk de wedstrijdzakenapp invullen maar ook een aantal persoons- en adresgegevens zelf wijzigen waardoor het wellicht interessant is voor alle seniorenleden om deze informatie ook goed door te nemen en de wedstrijdzakenapp en de app voetbal.nl te downloaden op je telefoon.

Voor aanvang  van het seizoen willen we  via een mail of evt een bijeenkomst ieder kaderlid goed op de hoogte stellen. Maar nu alvast alles goed doornemen maakt het straks allemaal een stuk gemakkelijker.

Klik hier voor de knvb website met alle informatie: ONDERSTEUNING WEDSTRIJDZAKENAPP

Tips:
– Zijn er tussentijds vragen dan kun je altijd een mailtje sturen naar a.heyden4@chello.nl
– Om de wedstrijdzaken-app en voetbal.nl app te downloaden en te gebruiken moet er in Sportlink een juist emailadres staan. Dit kun je doorgeven via a.heyden4@chello.nl of info@ollandia .nl

 

 

Comments are closed.