Ook voetbalseizoen Ollandia weer van start

21 augustus 2017
categorie: Nieuws
21 augustus 2017, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ook voetbalseizoen Ollandia weer van start

Het voetbalseizoen 2017/2018 is inmiddels al weer begonnen en ook de Ollandia selectie heeft al diverse trainingen achter de rug. Ook heeft het al de eerste wedstrijden, op sportpark De Scheeken in Boskant, achter de rug tijdens strijd om de MooiRooi schaal. Ook in de komende weken gaat de voorbereiding verder, waarbij er a.s. donderdag 24/8 op het eigen sportpark Ekkerzicht een oefenwedstrijd tegen Ullyses op het programma staat. Ook op dinsdag 29/8 oefen ze dan weer thuis, ditmaal tegen Mariahout.  Met daarnaast nog de diverse trainingen als voorbereiding, begint op zaterdag 2/9  het bekertoernooi met de uitwedstrijd tegen Boskant, gevolgd door thuiswedstrijden op 9/9 en 16/9 tegen resp. Schijndel en DVG. Ook voor de overige teams is de voorbereiding begonnen en daarom spelen ook Ollandia 2 en 3 donderdag 24/8 onderling hun eerste oefenwedstrijd. Voor Ollandia 2 begint op zondag 3/9 het bekertoernooi met de thuiswedstrijd tegen SES, waarin ze verder nog op 10/9 uit spelen tegen UDI’19 en op 17/9 tegen Vianen Vooruit.

Ollandia senioren:
Programma:
Donderdag 24/8:
Ollandia 1 – Ullyses 1 20.00 uur
Ollandia 2 – Ollandia 3 19.30 uur.

Dinsdag 29/8:
Ollandia 1 – Mariahout 1  19.00 uur.

Ollandia jeugd:
M.i.v. maandag 28/8:
Start trainingen op dag/tijd zoals op schema van de indeling teams staat weergegeven.

Zaterdag 2/9:
Voor alle jeugdteams start bekertoernooi.

 

Comments are closed.