Juiste profielfoto voor op de spelerspas

23 september 2017
categorie: Nieuws
23 september 2017, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Juiste profielfoto voor op de spelerspas

Aangezien er diverse leden de afgelopen tijd hun profielfoto hebben aangepast op een manier die niet voldoet aan de eisen voor de controle van de spelerspas hieronder het knvb bericht met de juiste informatie en voorbeelden voor degenen die zijn/haar foto wil aanpassen. Dit kan nog tot 1 november a.s

Je profielfoto in de app is ook je spelerspasfoto

Leden kunnen de spelersfoto in zowel de Voetbal.nl app als in de KNVB Wedstrijdzaken app tot 1 november wijzigen. Belangrijk is wel dat de foto goed herkenbaar moet zijn, want je foto in de app is namelijk ook direct je foto voor de spelerspas. De scheidsrechter moet natuurlijk wel kunnen herkennen dat jij het bent. Een pasfoto of een selfie waar alleen jij op staat, zou bijvoorbeeld al goed werken.

Helaas, deze spelerspasfoto wordt niet goedgekeurd door de scheidsrechter! Helaas, deze spelerspasfoto wordt niet goedgekeurd door de scheidsrechter!

Goed gedaan, deze profielfoto in de app is geldig voor je digitale spelerspas!

Comments are closed.