Ruime overwinning voor Ollandia

15 oktober 2017
categorie: Wedstrijdverslagen
15 oktober 2017, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ruime overwinning voor Ollandia

Op een exceptionele mooie nazomerdag weet Ollandia het mooie gevoel van het weer een extra dimensie te geven door een ruime overwinning van 8-0 op Tongelre.

Als je de start van de wedstrijd ziet zou je de uitkomst niet verwacht hebben want Ollandia begon erg slordig en niet gefocust aan de wedstrijd. Oorzaak.. onbekend

Het was wel vanaf het begin duidelijk dat Ollandia de bovenbliggende partij was en missschien dat dat gevoel ook bij de spelers te nadrukkelijk aanwezig was want het was een beetje lamlendig wat er op het veld werd vertoond in de eerste 15 minuten. In minuut 4 had Ollandia al op voorsprong moeten komen want een een uitstekende voorzet van Robert Erven leverde Steven van Dijke een dot van een kans op maar werd jammerlijk over doel het getrapt. Nadien was het een beetje aankabbelen met de wedstrijd en was het uiteindelijk uit het niets dat Ollandia op 1-0 kwam. Een dieptepass van Gerbe Voets kwam eindelijk wel eens aan en bracht Jos Leenderts in vrije positie voor de keeper. Heel beheerst wist hij de bal binnen te schuiven en dit was de opmaat naar meer. 8 minuten later werd het 2-0 door Robert Erven die een uitstekende pass van dezelfde Jos Leenderts op waarde wist in te schatten en de 2-0 op het scorebord bracht. Door deze stand werd het spel van de tegenstander ook wat feller met wat stevigere overtredingen en werd er ook wat “meer gezeurd” met geel tot gevolg. Maar 2 keer geel voor dezelfde speler is wel rood en daardoor moesten er tussen de 30e en 40e minuut 2 spelers van Tongelre inrukken waardoor het spelbeeld en het verdere vervolg van de wedstrijd behoorlijk beinvloed werd.

Na rust zien we een voortkabbelende wedstrijd die eigenlijk na 52 minuten al gespeeeld was want intussen was de stand opgelopen naar een 5-0 tussenstand op het scorebord door doelpunten van Remco Voets, Robert Erven en Gerbe Voets. Toen ook nog eens in de 58e minuut voor de 3e keer een speler van Tongelre rood kreeg na 2 keer geel was het over en sluiten en hopen op een waardige afsluiting van de wedstrijd. Door doelpunten van Gerbe Dankers, Robert Erven en Steven van Dijke werd er een 8-0 eindstand op het scorebord vermeld maar euforisch was er niemand meer. Bij Tongelre zal er waarschijnlijk het gevoel zijn geweest .. wat hebben we eigenlijk verkeerd gedaan want zo zwaar waren de overtredingen niet.. bij Ollandia was het gevoel van niet goed maar wel de punten.. bij de scheidsrechter misschien het gevoel… waar ben ik vanmiddag in beland

Wat mij betreft mag het volgende week weer zo’n mooi weer zijn!!

Klik hier voor meer foto’s

Comments are closed.