Ollandia 1 wint van HVV Helmond 1

22 oktober 2017
categorie: Wedstrijdverslagen
22 oktober 2017, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia 1 wint van HVV Helmond 1

Door de vele regen die er zondagochtend gevallen was, was het even spannend of de wedstrijd wel gespeeld zou kunnen worden. Het veld werd uitvoerig gekeurd en uiteindelijk werd het startsein voor de wedstrijd gegeven. HVV Helmond 1 kwam vandaag op bezoek in Olland. In de eerste helft ging de strijd gelijk op. Ollandia leek even in het wedstrijdritme te moeten komen en het was zoekende naar het juiste vizier. Er kwamen enkele kansjes, maar deze waren nog niet gevaarlijk te noemen. HVV kreeg ook enkele kansen, maar een goed keepende Tom Wouters was een prima sluitpost. In de 32e min was daar eindelijk de openingstreffer voor Ollandia. Paul van Driel wist de bal met een droge schuiver in de lange hoek te schieten en daardoor kwam de 1-0 op zijn naam te staan. Ollandia kreeg meer vertrouwen en gaf de strijd niet gemakkelijk op. Dit werd beloond in de 40e min. Terwijl de keeper van HVV geblesseerd op de grond lag, wist Steven van Dijke richting goal te counteren. De verdedigers probeerden erger te voorkomen, maar Steven van Dijke was genadeloos. De 2-0 mocht bijgeschreven worden op het scorebord. In de tweede helft had Ollandia het moeilijk. Hierdoor kreeg HVV Helmond meer ruimte en wisten zij regelmatig dicht bij het vijandelijk doel te komen. Ollandia had enkele mooie kansen, maar zij zagen de bal rakelings het doel missen. Men zegt altijd dat wanneer de ene ploeg niet scoort, de andere ploeg dit wel doet. De Ollandse supporters zagen het al aankomen. In de 62e min werd het harde werken van HVV beloond door een goal. De 2-1 vloog eenvoudig in het doel. Ollandia gaf zich niet gemakkelijk gewonnen vandaag. Ondanks dat het spel vandaag niet altijd even aantrekkelijk was, bleven zij hun uiterste best doen. Na een counter van HVV, wist Ollandia de bal over de middenlijn te spelen. Steven van Dijke veroverde de bal en hij moest het ditmaal helemaal alleen afmaken.  De overige spelers probeerden hem te volgen, maar konden niet op tijd aansluiten. Steven van Dijke was zeer balvast en wist zich te ontdoen van twee verdedigers van HVV Helmond. De Helmondse keeper kwam uit zijn doel en met een fraai lobje schoot Steven de derde goal binnen. De wedstrijd was gespeeld en de winst was veiliggesteld op 3-1. Gelukkig wist Ollandia 1 vandaag wederom te winnen en lijkt er voorlopig nog geen einde te komen aan de reeks overwinningen. Volgende week speelt Ollandia 1 een uitwedstrijd tegen Elsendorp 1. Tot dan!

Klik hier voor meer foto’s

 

Comments are closed.