Ollandia slaat in 2e helft haar slag

30 oktober 2017
categorie: Wedstrijdverslagen
30 oktober 2017, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia slaat in 2e helft haar slag

Een hattrick van Steven van Dijke en 2 doelpunten van Robert en Stefan Erven in de 2de helft van de wedstrijd tegen Elsendorp waren de lekkere ingrediënten waar de Ollandia toeschouwers volop van genoten.

Voor rust was het Elsendorp die de wedstrijd dicteerde. In de 1ste 15 min van de wedstrijd had Elsendorp al dik op voorsprong kunnen komen waren het niet dat de mannen van de thuisploeg slordig waren in de afwerking en Ollandia in de achterhoede met als sluitpost Tom Wouters zich kraning roerde. Naarmate de wedstrijd vorderde nam de spirit van de Elsendorpers wat af en kreeg Ollandia het iets makkelijker om een achterstand te voorkomen. Ruststand 0 – 0.

Wat de Ollandia trainer Bas van Engelen in de rust precies tegen zijn team heeft gezegd zal altijd ongewis blijven, maar dat de mannen er iets mee gedaan hebben bleek als snel. Al vroeg in de 2de helft fluit de scheidsrechter voor een overtreding binnen de 16. De gegeven penalty werd vlekkeloos ingeschoten door Steven van Dijke. 0 – 1. Een paar min later werd Steven van Dijke in scoringspositie op maat aangespeeld door Stefan Erven. Met een prachtige kopbal brengt Steven zijn team op 0 – 2. Toen 5 min later door de scheidsrechter wederom en grove overtreding werg geconstateerd kon hij niet anders dan fluiten voor een penalty. Met een mooie stiftbal maakt Steven van Dijke binnen 15 zijn hattrick compleet en was de wedstrijd gespeeld. 0 – 3. Elsendorp veerde nog even op toen er uit de door Elsendorp genomen corner door een Ollandia speler hands werd gemaakt in  het doelgebied en de scheidsrechter hiervoor Elsendorp een penalty toekende. Penalty vlekkeloos genomen en de stand was 1 – 3.

Ollandia ontnam Elsendorp alle illussie op een eventueel gelijk spel door in de laatste fase van de wedstrijd nog 2 x te scoren. Stefan Erven en Robert Erven waren in de slotfase nog trefzeker en Ollandia wint overtuigend in Elsendorp. De wissels van de middag, William Bekkers voor Tom de Beer, Stan de Beer voor Robert Erven en Gerbe Dankers voor Remco Voets deelde volop mee in de feestvreugde.

Klik hier voor meer foto’s

Comments are closed.