Ollandia 1 verliest van HSE 1

19 november 2017
categorie: Wedstrijdverslagen
19 november 2017, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia 1 verliest van HSE 1

Ollandia 1 ging afgelopen zondag op bezoek bij de Eindhovense club HSE om daar tegen het vaandelteam te voetballen op sportpark De Hondsheuvels. HSE 1 bleek over een jong en strijdlustig team te beschikken. Ollandia 1 merkte dit vanaf de allereerste minuut  en al snel werd duidelijk dat het vandaag geen gemakkelijke wedstrijd zou worden. HSE 1 vond moeiteloos de vrije ruimtes en counterde regelmatig gevaarlijk richting het Ollandse doel. Alle spelers moesten als één team samenwerken en zij wisten keer op keer een doelpunt te voorkomen. Ollandia wist een corner niet goed te benutten, waarna HSE met 4 man wist te ontsnappen en gevaarlijk snel richting de 16 m van Ollandia counterden. Gelukkig voor Ollandia 1 schoten zij niet direct op doel, maar speelden ze de bal naar elkaar over, waardoor Ollandia 1 op tijd in kon grijpen. In de eerste helft speelde de wedstrijd zich vaak af op de eigen helft van Ollandia 1. Zij waren niet bij machte om de rust in de wedstrijd te brengen. Door slordig balbezit konden zij weinig kansen creëren. Even leek het wel prijsschieten bij het Ollandse doel. Keeper Tom Wouters had de eerste redding uitgevoerd, waarna verschillende verdedigers de bal keer na keer van de doellijn haalden. Vlak voor rust waren er twee mooie kansen voor Ollandia. Jos Leenderts besloot een gok te wagen en zijn prachtige schot vloog rakelings over het doel. De tweede kans was een goed opgezette actie vanuit de achterhoede, waarna Stefan Erven de bal fraai voorgaf. Steven van Dijke stond in de juiste positie om te antwoorden en zijn kopbal belandde jammer genoeg in het zijnet. Ruststand 0-0.In de tweede helft kwam Ollandia 1 iets vaker in balbezit, maar HSE 1 had haar vizier haarscherp staan. De spits van HSE 1 wist zich te ontdoen van zijn Ollandse tegenstander en de bal vloog onhoudbaar in de lange hoek. 1-0. Vervolgens was Ollandia vaker in balbezit, maar toch was het HSE die wederom wist te scoren. Eén counter betekende in dit geval ook meteen één goal en dus was het 2-0. In de slotfase kwam Ollandia nog een aantal keer gevaarlijk dichtbij een goal, maar het geluk was vandaag niet aan Ollandse zijde. De ballen vlogen over of naast het doel. Vervolgens werd de nachtmerrie voor Ollandia compleet, doordat een verdedigingsfout direct afgestraft werd. De speler van HSE kreeg hierdoor vrij baan richting de goal en Ollandia had het nakijken toen de 3-0 in het doel vloog. Terwijl de allerlaatste minuten ingingen had Jos Leenderts nog eenmaal het lef om een snoeihard schot op doel af te vuren. Helaas stond het doel zelf in de weg en ketste de bal op de paal. Na 90 minuten werd de balans opgemaakt.  HSE1 was de terechte winnaar. Volgende week speelt Ollandia een uitwedstrijd tegen Millheezer Boys. Tot dan!

Klik hier voor meer foto’s

 

Comments are closed.