Ollandia ontvangt zondag SPV.

11 december 2017
categorie: Nieuws
11 december 2017, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia ontvangt zondag SPV.

In het afgelopen weekend kon er vanwege het slechte weer voor Ollandia op zowel zaterdag als zondag geen enkele wedstrijd doorgang vinden. Voor Ollandia 1 was het al voor de 3de achtereenvolgende week dat hun wedstrijd werd afgelast. Toch moeten ze er a.s. zondag 17/12 weer op voorbereid zijn dat er nog een competitiewedstrijd op het programma staat. Ze moeten dan voor de laatste wedstrijd van 2017 op sportpark Ekkerzicht in Olland aantreden tegen SPV uit het bij Deurne gelegen Vlierden. Om 14.15 uur moet Ollandia dan aan de aftrap staan tegen deze tegenstander, die als huidige nummer twee op de standenlijst  volop meestrijdt voor het kampioenschap. Ook voor Ollandia is deze wedstrijd belangrijk om aansluiting te houden met de bovenste ploegen. Voor de overige teams is er een inhaalweekend, waarbij er, zoals bekend op moment van schrijven, op zaterdag alleen Ollandia Jo17-1 als koploper voor hun laatste wedstrijd van de najaarsreeks in actie moet komen tegen Avanti’31 en zondag Ollandia 3 moet inhalen tegen HVCH. Voor een gezellige afsluiting van 2017 hebben de Ollandia Dames zondag na de thuiswedstrijd van Ollandia 1 tegen SPV een voor iedereen toegankelijke “Kerstbal” georganiseerd. Ook staat er op donderdag 21/12 nog een wildrikavond op het programma.

Ollandia senioren
Uitslagen:
Alle wedstrijden afgelast.

Programma zondag 17/12:
Ollandia 1 – SPV 1  14.15 uur
Ollandia 3 – HVCH 15  11.00 uur.

Ollandia jeugd
Uitslagen:
Alle wedstrijden afgelast.

Programma zaterdag 16/12:
Ollandia Jo17-1G – Avanti’31 Jo17-2  14.30 uur.

Wildrikken bij Ollandia.
Op donderdag 21/12 om 20.45 uur kunnen de liefhebbers voor een avondje gezellig rikken terecht in de kantine op sportpark Ekkerzicht in Olland. Op deze rikavond voor iedereen, zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom, zijn weer mooie vleespakketten te winnen.

Comments are closed.