Ollandia JO-17 ongeslagen kampioen

17 december 2017
categorie: Nieuws
17 december 2017, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia JO-17 ongeslagen kampioen

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Avanti’31 op het programma. De spannende 1ste werd nog met een brilstand afgesloten, maar direct in de 2de helft werd het doel wel gevonden en kon de stand naar 4-0 worden uitgebouwd. Met dit resultaat was het ongeslagen kampioenschap in de najaarsreeks definitief binnen. Met maar een gelijkspel en 9 overwinningen bleef het de concurrentie voor. V.v. Ollandia feliciteert dit team met het behalen van dit kampioenschap. De spelers en leiders/trainers die dit mooie resultaat behaalden zijn (zie foto) v.l.n.r. zittend: Tim de Bie, Linde vd Biggelaar, Martijn v Aarle, Jochem Vissers, Bram Ooijen, Jesse Timmermans en staand Kjeld Hermans, Mark Ooijen, Tijn Wouters, Martijn Merks, Stijn Ooijen, Jelle Berkers, Harm v Oirschot, Martijn v Rooij, Luc vd Wetering, Hendrik-Jan v Goch en Robert vd Biggelaar.

 

Comments are closed.