Ollandia begint aan winterstop

18 december 2017
categorie: Nieuws
18 december 2017, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia begint aan winterstop

In het voorbije weekend werden de laatste wedstrijden gespeeld voor de winterstop. Jammer genoeg moest Ollandia 1 daarbij in een stevige maar sportieve wedstrijd de punten laten aan SPV.  Ollandia 3 wist wel de volle winst te behalen en op zaterdag wist Ollandia Jo17-1 met een 4-0 winst het kampioenschap van de najaarsreeks binnen te halen. Het veldvoetbaljaar 2017 werd zondagmiddag afgesloten in kerstsfeer met een door de Ollandia Vrouwen goed georganiseerd gezellig “Kerstbal “. Het voetbaljaar 2018 wordt bij Ollandia weer geopend met de Nieuwjaarsreceptie op zondag 7/1 januari en sportief met op 14/1 een oefenwedstrijd tegen Heeswijk.

Ollandia senioren
Uitslagen:
Ollandia 1 – SPV 1  1-4
Ollandia 3 – HVCH 15  4-2.

Ollandia jeugd
Uitslagen:
Ollandia Jo17-1G – Avanti’31 Jo17-2   4-0.

Programma donderdag 28/12:
Zaalvoetbal Boskant – Ollandia.

Wildrikken bij Ollandia.
De liefhebbers kunnen op donderdag 21/12 om 20.45 uur weer terecht in de kantine op sportpark Ekkerzicht in Olland voor een avondje gezellig rikken. Op deze voor iedereen toegankelijk avond, zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom, zijn weer mooie vleespakketten te winnen.

Comments are closed.