Druk bezochte nieuwjaarsreceptie Ollandia

8 januari 2018
categorie: Nieuws
8 januari 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Druk bezochte nieuwjaarsreceptie Ollandia

Het was zondagmiddag tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie weer gezellig druk in onze kantine. Om 13:00 uur begon de selectie aan de voorbereiding van de 2e seizoenshelft waarna de training maar ook de afgelopen feestdagen werden besproken. Natuurlijk war er ook  de jaarlijkse nieuwjaarsspeech van onze voorzitter. In de bomvolle kantine wist hij ieders aandacht te trekken want het was muisstil en kon iedereen goed meekrijgen hoe het Ollandia het afgelopen jaar was vergaan maar ook waar we komend jaar voor komen staan en in veel gevallen ook naar uitkijken. Hij wist diverse positieve ontwikkelingen te melden en ook voor 2018 staan er een aantal doelen op het programma die ons weer toekomstbestendig moeten maken. Bijvoorbeeld is er een werkgroep bezig met het opnieuw vaststellen van een beleidsplan met de daarbij behorende organisatie die past in de huidige tijd en maatschappij.

Ook maakte hij bekend dat de samenwerking met trainer Bas van Engelen was verlengt omdat Ollandia en Bas goed bij elkaar passen en er ook de klik is met de selectiegroep. In het verlengde maakte de voorzitter ook bekend dat de overige leden van de technische staf, assistent trainer John Hagelaars en keeperstrainer Louis Kurtstjens, volgend seizoen zich verbinden aan Ollandia.
Later op de middag werd nog de clubman/clubvrouw van het jaar bekend gemaakt en wat het Peter van Lierop die de Ad Roché Award in ontvangst mocht nemen. Iets waar hij ontzettend blij en vereerd mee was.

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor de volledige speech van voorzitter Eric Huijbregts.

Comments are closed.