Ollandia verlengt met trainer Bas van Engelen

8 januari 2018
categorie: Nieuws
8 januari 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia verlengt met trainer Bas van Engelen

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van vv Ollandia heeft voorzitter Erik Huijbregts in zijn nieuwjaars woordje aangekondigd dat de samenwerking tussen vv Ollandia en hoofdtrainer Bas van Engelen ook voor het seizoen 2018-2019 vaststaat.

De afgelopen tijd heeft laten zien dat Ollandia en Bas van Engelen goed bij elkaar passen en de gewenste “klik” met de selectiegroep er is. Met name de betrokkenheid van Bas bij de club ook buiten het veld en het doorschuiven c.q. inpassen van de jeugd in de selectiegroep worden als zeer positief gezien zo liet de voorzitter weten.

Ook de samenwerking met Assistent trainer John Hagelaars en keeperstrainer Louis Kurstjens staat voor het volgende seizoen vast.

Ollandia is erg blij met deze voortzetting.

Comments are closed.