Ook Ollandia weer van start

9 januari 2018
categorie: Nieuws
9 januari 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ook Ollandia weer van start

Met een druk bezochte nieuwjaarsreceptie heeft Ollandia het jaar 2018 geopend. Ook sportief is het nieuwe jaar al weer begonnen en hebben de selectiespelers de eerste trainingen al weer achter de rug. Hiermee is begonnen aan de voorbereiding op een nog lange 2de competitiehelft, waarin nog 17 van de in totaal 26 wedstrijden moeten worden gespeeld. Voor Ollandia 1 begint de competitie dan ook al weer op zondag 28/1 met de zware uitwedstrijd tegen de Helmondse koploper RKPVV en zal dan doorgaan tot 27/5, waarbij dan vrijwel elke zondag gevoetbald zal moeten worden. Een goede voorbereiding is dus belangrijk, want er zijn nog veel punten te behalen, en daarom speelt Ollandia a.s. zondag 14/1 op sportpark Ekkerzicht al een oefenwedstrijd tegen Heeswijk. Met de nodige trainingen en op 21/1 ook nog een oefenwedstrijd tegen Boxtel, moet Ollandia dan klaar zijn voor de hervatting van de competitie. Naast de sportieve zaken kunnen ook de rikliefhebbers op 25/1, 22/2 en 22/3 bij Ollandia al weer terecht in de kantine op sportpark Ekkerzicht. Voor de lagere teams begint de competitie later, maar toch hervatten ook deze teams weer hun training om goed voorbereid de competitie te hervatten.

Ollandia senioren:
Programma:

Donderdag 11/1:
Start training lagere teams 19.30 uur bij de Loop’r.

Zondag 14/1:
Ollandia 1 – Heeswijk 2  12.00 uur.

Comments are closed.