Ollandia oefent tegen Boxtel

15 januari 2018
categorie: Nieuws
15 januari 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia oefent tegen Boxtel

Na de winst in de oefenwedstrijd tegen Heeswijk gaat a.s. zondag  21/1voor Ollandia de voorbereiding op de competitiehervatting weer verder met een oefenwedstrijd op het aan de Aanloop 29 in Boxtel gelegen sportpark. Hier oefent Ollandia dan tegen vv Boxtel en met daarnaast nog een aantal trainingen voor de boeg moet Ollandia dan klaar zijn voor de competitiehervatting in Helmond op zondag 28/1 tegen koploper RKPVV. E.e.a. is natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden, maar voor eventuele programmawijzigingen kunt u kijken op www.ollandia.nl. Ook de lagere teams zijn al weer begonnen met de voorbereiding, want ook voor de Ollandia Veteranen begint de competitie al weer op zondag 4/2 met de eerder afgelaste wedstrijd tegen koploper Vorstenbossche Boys.

Ollandia senioren
Programma zondag 21/1:
Boxtel 2 – Ollandia 1  12.00 uur.

Rikken bij Ollandia
Ook in 2018 kunnen de rikliefhebbers weer terecht in de Ollandia kantine op sportpark Ekkerzicht, want op donderdag 25/1 is de eerste rikavond uit de serie van drie. Deze rikavond, die toegankelijk is voor iedereen, begint om 20.45 uur en er zijn weer mooie prijzen te winnen. Ook de andere rikavonden op 22/2 en 22/3 kunnen alvast in de agenda worden gezet.

Comments are closed.