Ollandia op bezoek bij koploper RKPVV

22 januari 2018
categorie: Nieuws
22 januari 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia op bezoek bij koploper RKPVV

Zondag zit voor Ollandia de winterstop er al weer op. Met trainingen, zaalvoetbal en enkele oefenwedstrijden is de “stille” periode overbrugd en moet Ollandia klaar zijn voor de hervatting van de competitie. Met nog 17 van de in totaal 26 te spelen wedstrijden staat er nog een lange periode van competitievoetbal op het programma, welke dan ook zal duren tot eind mei. Ollandia kan zondag bij de hervatting van de competitie meteen vol aan de bak, want ze moeten dan op sportpark De Warande aan de Goorloopweg 2 in Helmond aantreden tegen RKPVV. Deze sterke tegenstander is met 1 punt voorsprong op SPV, met het mooie doelsaldo van 52 voor en maar 13 tegen, de trotse koploper. Ollandia zal dus zondagmiddag vanaf de aftrap meteen bij de les moeten zijn en zich niet laten overbluffen. Het zal ook de gehele wedstrijd, zowel voor- als achterin, scherp moeten blijven, want met een gemiddeld score per wedstrijd van bijna 5 doelpunten voor en maar iets meer dan 1 doelpunt tegen, zal RKPVV er deze wedstrijd alles aan doen om ook Ollandia aan haar zegekar te hangen. Maar als er met volle overgave wordt gespeeld zijn er voor Ollandia ook tegen deze sterke tegenstander mogelijkheden voor een goed resultaat. E.e.a. is natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden en bij afgelasting staat er eventueel een oefenwedstrijd tegen WEC op het programma. Voor programma wijzigingen en/of aanvullingen kunt u kijken op www.ollandia.nl. Ook voor de lagere teams is de voorbereiding al weer begonnen, waarbij a.s. zondag Ollandia 3 in Gemonde een oefenwedstrijd speelt tegen Irene en op 4/2 de Veteranen als eerste de competitie weer hervatten met de inhaalwedstrijd tegen koploper Vorstenbossche Boys.

Ollandia senioren
Programma zondag 28/1:
RKPVV 1 – Ollandia 1  14.30 uur
Irene 3 – Ollandia 3  12.00 uur.

Rikken bij Ollandia
Ook de rikliefhebbers kunnen weer terecht in de Ollandia kantine op sportpark Ekkerzicht, want op donderdag 25/1 is de eerste rikavond uit een serie van drie. Deze rikavond, die toegankelijk is voor iedereen, begint om 20.45 uur en er zijn weer mooie prijzen te winnen. Ook de andere rikavonden op 22/2 en 22/3 kunnen alvast in de agenda worden gezet.

Comments are closed.