Ollandia ontvangt Menos

29 januari 2018
categorie: Nieuws
29 januari 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia ontvangt Menos

Met goed spel en veel inzet en daarbij de 3-2 winst op koploper RKPVV, heeft Ollandia in Helmond de competitie sterk hervat. Als het deze lijn kan doortrekken zal er ook voor de supporters de komende weken nog veel te genieten zijn. Hopelijk kan dat zondag al in de thuiswedstrijd tegen Menos. Het zal dan anders moeten als bij de competitiestart, waarin het in de uitwedstrijd, na een goed begin en een 1-0 voorsprong, ver wegzakte en alsnog de 3 punten in Landhorst achter liet. Ollandia zal zondag tegen Menos dus opnieuw vol aan de bak moeten en vanaf het eerste tot laatste fluitsignaal scherp moeten zijn. Met de steun van de supporters moet ook deze wedstrijd weer vol voor de 3 punten gestreden worden. Ook deze week is het voetbal natuurlijk weer afhankelijk van de weersomstandigheden en bij afgelasting staat er eventueel een oefenwedstrijd tegen WEC op het programma. Voor programma wijzigingen en/of aanvullingen kunt u kijken op www.ollandia.nl. Ook de 35+ers van Ollandia moeten zondagmorgen weer met de competitie beginnen. Voor hen staat er bij de competitiehervatting een topper op het programma, want ze ontvangen koploper Vorstenbossche Boys. Ook de diverse jeugdteams zijn al weer begonnen en spelen hun oefenwedstrijden, voordat ze zaterdag 24/2 de competitie weer gaan hervatten.

Ollandia senioren
Uitslagen:
RKPVV 1 – Ollandia 1  2-3

Programma zondag 4/2:
Ollandia 1 – Menos 1 14.30 uur
Ollandia 35+1 – Vorstenbossche Boys 35+1 10.00 uur.

Ollandia Jeugd
Programma zaterdag 3/2:
Ollandia Jo17-1 – VOW Jo17-1  14.30 uur
EVVC Jo15-1 – Ollandia Jo15-1 13.00 uur
ELI Jo13-1 – Ollandia Jo13-1 10.30 uur.

Carnavals mixtoernooi Ollandia
Als warming-up voor de carnaval organiseert Ollandia op donderdag 8/2, aanvang 19.00 uur, op sportpark Ekkerzicht een carnavals mix-toernooi. Hierin staat niet het voetbal voorop maar is het plezier en lol maken de hoofdzaak. Hieraan kunnen zowel de Ollandia Vrouwen als Mannen deelnemen, hopelijke in carnavaleske kleding. Na afloop kan er in de kantine natuurlijk nog uitgebreid worden nagepraat en kan de best verklede winnaar bekend gemaakt worden.

Comments are closed.