Ollandia in carnavalsstemming

5 februari 2018
categorie: Nieuws
5 februari 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia in carnavalsstemming

Ollandia is, met 2 mooie overwinningen, goed uit de winterstop gekomen en kan daarom de komende week met een goed gevoel carnaval gaan vieren. Ze kunnen dan dansend en hossend de spieren los houden om dan op zondag 18/2 weer fit aan de aftrap te verschijnen in de uitwedstrijd in en tegen Boerdonk. Dit geldt ook voor de Ollandia Vrouwen die dan in Vlierden moeten aantreden tegen SPV. Maar voordat het zo ver is kan a.s. donderdagavond 8/2 de carnaval al sportief worden ingezet met een carnavalesk mix-toernooi op sportpark Ekkerzicht, waarna er na afloop, ook bij eventuele afgelasting, volop kan worden voorbeschouwd op carnaval.

Ollandia senioren
Uitslagen:
Ollandia 1 – Menos 1  7-1
Ollandia 35+1 – Vorstenbossche Boys 35+1 afg.

Programma donderdag 8/2:
Carnavals mix-toernooi: aanvang 19.00 uur.

Carnavalesk mixtoernooi Ollandia
Als warming-up voor de carnaval organiseert Ollandia op donderdag 8/2, aanvang 19.00 uur, op sportpark Ekkerzicht een carnavalesk mix-toernooi. Niet het voetbal staat hierin voorop, maar plezier en lol maken. Deelname is mogelijk van zowel Ollandia Vrouwen als Mannen, bij voorkeur in carnavaleske kledij. Na afloop kan er in de kantine volop worden nagepraat en voorbeschouwd, ook bij afgelasting, en de winnaar bekend gemaakt worden met meest carnavaleske tenue.

Comments are closed.