Ollandia op bezoek bij Boerdonk

12 februari 2018
categorie: Nieuws
12 februari 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia op bezoek bij Boerdonk

Na het vrije carnavalsweekeinde wordt a.s. zondag 18/2 de competitie weer hervat. Er is maar een beperkt programma, waarbij alleen Ollandia 1 in actie moet komen, Het moet hiervoor naar het aan de Veerstraat gelegen sportpark en moet daar aantreden tegen Boerdonk. Deze fysiek sterk tegenstander moet zeker op eigen veld niet onderschat worden en is 2018, met 2 gelijke spelen in thuiswedstrijden, dus redelijk goed begonnen. Ollandia zal dus ook deze keer weer vanaf de aftrap vol aan de bak moeten en scherp moeten zijn en blijven. Als ze als team weer de strijdlust en het voetbal brengen wat ze zeker de laatste weken hebben laten zien, dan is er ook deze keer weer een goed resultaat mogelijk. Hopelijk krijgen de trouwe supporters ook ditmaal waar voor hun geld en kunnen de 3 punten als beloning mee naar Olland. Ook Ollandia 2 kan zich in Loosbroek gaan opwarmen voor de competitie in de oefenwedstrijd tegen WHV.

 Ollandia senioren
Programma zondag 18/2:
Boerdonk 1 – Ollandia 1  14.30 uur
WHV 2 – Ollandia 2  12.00 uur.

Rikken bij Ollandia.
De liefhebbers kunnen voor een avondje gezellig rikken op donderdag 22/2 om 20.45 uur terecht in de Ollandia kantine op sportpark Ekkerzicht. Ook deze keer zijn er weer mooie prijzen te winnen. Ook kan alvast 22/3 in de agenda worden gezet voor het volgend avondje rikken.

Comments are closed.