Gemakkelijke overwinning voor Ollandia

26 februari 2018
categorie: Wedstrijdverslagen
26 februari 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Gemakkelijke overwinning voor Ollandia

Het was er gemeen koud op het sporpark van Tongelre. Het vrij nieuwe complex lag er prima bij en met 2 kunstgrasvelden moest er, ondanks de kou, gevoetbald worden. Achteraf zijn we er wel blij mee want anders moeten we straks op donderdagavond gaan inhalen en daar zit niemand op te wachten. 

Vanaf het begin van de wedstrijd was Ollandia de bovenliggende ploeg zonder groots te spelen. Sterker nog, het was allemaal maar matig en slordig wat we lieten zien maar Tongelre was absoluut niet in staat om het Olland echt lastig te maken ondanks hun goede wil. Na 12 minuten werd de doorgebroken Stefan Erven in het strafschopgebied neergelegd en was een penalty een logisch gevolg. Steven van Dijke weet hier meestal wel raad mee en stuurde de keeper de verkeerde hoek in en was de 0-1 een feit. Ollandia bleef wel de aanval zoeken maar het ging te vaak fout in de passing zodat wij als toeschouwers er niet echt warm van werden. Toch was het in de 25e minuut dat Stefan Erven op eigen kracht de achterhoede van Tongelre op snelheid klopte en beheerst de bal onder de keeper in het doel schoof, 0-2 en tevens de ruststand.

Na de welkome warme thee duurde het geen 3 minuten of de 0-3 stond op het scorebord. Opnieuw was het Stefan Erven die de aanval afronde met een beheerste schuiver in de lange hoek. Vanaf dat moment ging de spelers Tongelre steeds meer voor persoonlijk succes en was er collectief niets meer terug te zien op het veld waardoor het voor Ollandia steeds gemakkelijker werd om de wedstrijd te controleren en zo regelmatig de score uit te breiden naar een 1-6 eindstand. De laatste 3 doelpunten kwamen op naam van Steven van Dijke 2x en Remco Voets. Volgende week wacht de uitwedstrijd naar Fiducia waar er gewonnen moet worden om mee te blijven doen voor de bovenste 4 plaatsen!

Klikbhier voor meer foto’s:

Comments are closed.