Onverwacht overlijden lid veteranenelftal René Smids

4 maart 2018
categorie: Nieuws
4 maart 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Onverwacht overlijden lid veteranenelftal René Smids

Onverwacht voor ons allen is onze keeper van de veteranen, Rene Smids, overleden. René was pas 55 jaar en had nog volop plannen. Hij was de afgelopen maanden wat minder aanwezig dan normaal maar we wisten eigenlijk niet dat hij zo ziek was. Maar zoals zijn zoon Herman zei: “Als iemand anders iets had, dan was ons pap er zo, maar nu hij zelf ziek is, wilde hij er geen praat over hebben”.

Naast keeper van de veteranen was Rene ook een trouwe supporter tijdens de zondagmiddag als het eerste elftal speelde. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw en zoon en wensen hen heel veel sterkte in deze moeilijke en zware tijd.

Bestuur en leden v.v. Ollandia

De crematie heeft plaatsgevonden op vrijdag 9 maart om 11:15 uur in de Lumenzaal van crematorium Rijtackers, Anthony Fokkerweg 150 te Eindhoven.

 

Comments are closed.