Ollandia laat aanhang zweten

12 maart 2018
categorie: Wedstrijdverslagen
12 maart 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia laat aanhang zweten

Op een warme zondagmiddag kon het toch zijn dat niet die zon maar de spanning van het voetbalspel de supporters van Ollandia het zweet op het voorhoofd liet verschijnen. Zo wist v.v. Ollandia haar aanhang tot het einde van de wedstrijd in spanning te houden of de drie punten wel mee naar Olland zouden gaan.

Nederwetten begon goed aan de wedstrijd en liet direct zien de punten in eigen huis te willen houden. Het duurde dan ook tot de 20 minuut voordat Ollandia enig greep op het spel zou krijgen. Daarna was het Ollandia dat het betere van het spel liet zien en kansen creëerde. Het vizier in de voorhoede stond echter niet op scherp en het was door de medewerking van de verdediging van Nederwetten dat Ollandia in de 48 e minuut van de eerste helft een voorsprong nam. Steven van Dijke stond als een goede spits eigen op de juiste plek toen een ongelukkige kopbal van een verdediger van Nederwetten via de lat voor zijn voeten kwam. Hij bedacht zich dan ook geen moment en ging met zijn medespelers met een 0-1 stand de rust in.

In de tweede helft ging het spelbeeld van links naar rechts en beide teams kregen een aantal mooie kansen. Dat werd anders toen in de 70 minuut een speler van Nederwetten tegen zijn tweede gele kaart aanliep en met rood het veld moest verlaten. Wie dacht dat daarmee de uitslag vast zou komen staan kwam bedrogen uit. Ollandia ging veel te ver naar achteren voetballen en het waren een paar geweldige reddingen van “mede” uitblinker Tom Wouters dat het doel schoon bleef.

Dat bleef goed gaan tot aan de 90e minuut. Met een mooie aanval wist Nederwetten uiteindelijk middenvelder Janssen te bereiken die met een strak schot de 1-1 liet aantekenen. De teleurstelling was groot bij spelers en aanhang van Ollandia. Dat veranderde echter in de 95 minuut toen uitblinker William Bekkers achter de bal ging staan om een vrije trap van buiten de 16 meter snoeihard op de keeper te schieten. Die kon de bal niet klemhouden en het was wederom Steven Van Dijke, die meegelopen met de bal, de 1-2 kon bijschrijven.

Zijn 23 goal al weer dit seizoen en drie hele mooie en belangrijke punten voor Ollandia.

Volgende week eindelijk weer na drie uitwedstrijden een thuiswedstrijd die wederom voor spanning zal gaan zorgen Tot zondag op het sportpark van v.v. Ollandia

Klik hier voor meer foto’s

 

Comments are closed.