Dringende oproep voor coach 2e elftal

17 maart 2018
categorie: Nieuws
17 maart 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Dringende oproep voor coach 2e elftal
Dringende oproep voor een coach / elftalleider voor ons 2e elftal!
Wie neemt de uitdaging aan?
 

Zoals bekend, was er voor het afgelopen seizoen 2017-2018 geen coach voor ons 2e elftal. Gelukkig is er tussentijds een tijdelijke oplossing gevonden in de persoon van Rob van der Heijden.

Maar voor het dit seizoen zal er een definitieve oplossing moeten komen en zijn we dus op zoek naar iemand de de rol van coach c.q. elftalleider op zich wil nemen. Het is niet voor te stellen dat het 2e elftal, toch een selectieelftal, op zondag geen begeleiding heeft en dus misschien niet kan deelnemen aan de competitie. Ook zou het een club als v.v. Ollandia onwaardig zijn om geen goede begeleiding en coaching voor ons 2e elftal te hebben.

Dus we doen een zeer dringende oproep voor een coach / elftalbegeleider voor het komende seizoen 2018-2019.
Denk nu niet “het komt wel goed” want dan gebeurt er niets. Dus neem de oproep serieus en denk na of die rol iets voor jou zou kunnen zijn. Of ken je misschien iemand uit je omgeving die hiervoor geschikt is dan stel hem de vraag of hij / zij  hierin interesse heeft!!

Voor meer informatie kun je terecht bij leden van de technische commissie Peter van Lierop, Frank Hermans of Luc van der Heijden.
Laat onze vereniging niet in de steek en help ons deze vacature in te vullen!

 

 

 

Comments are closed.