Ollandia boekt wederom een overwinning

25 maart 2018
categorie: Wedstrijdverslagen
25 maart 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia boekt wederom een overwinning

Ollandia 1 mocht afgelopen zondag op bezoek bij HVV 1 in Helmond. Het vaandelteam, evenals de vele meegereisde supporters, stonden al enige tijd klaar voor de aftrap toen ook HVV 1 compleet was en het voetbalveld kon betreden. In het begin van de wedstrijd was Ollandia zoekende  om in de wedstrijd te komen. Ze probeerden de ruimtes te vinden en kansen te creëren, maar het vizier stond nog niet goed. HVV had dezelfde aanpak en wist ook enkele malen in de buurt van het Ollandse doel te komen. In de 28e minuut wist een productieve Jos Leenderts de bal voor te geven. Steven van Dijke stond prachtig in de positie om de bal in te koppen. Hij kopte naar de grond waardoor de bal onhoudbaar was voor de keeper van HVV.  0-1! De wedstrijd kabbelde rustig voort, waarbij beide ploegen enkele malen probeerden te counteren. Ollandia had het betere teamwork, maar miste het vernuft om door de verdediging van HVV heen te prikken. Hun keeper stond vele malen een goal in de weg. Vlak voor rust, in de 43e minuut, kwam de zo welkome 0-2. Een overtreding op William Bekkers werd bestraft met een vrije trap voor Ollandia. De afstand naar de goal was behoorlijk, maar een goal was niet onmogelijk. Steven van Dijke schatte de afstand in en via de binnenkant van de paal vloog de bal fenomenaal in de doel. Dit hadden we niet aan zien komen. 0-2! In de tweede helft had Ollandia het moeilijk om het spel te domineren. HVV  liet zien over individuele kwaliteiten te beschikken, maar zij konden het Ollandia niet echt moeilijk maken. In de 74e min werd een voorzet van Steven van Dijke op prachtige wijze door Stefan Erven in het doel geschoten. 0-3 was een veilige voorsprong en daar bleef het bij. De winst werd meegenomen naar Olland. Let op: volgende week speelt Ollandia 1 i.v.m. het Paasweekend een thuiswedstrijd tegen HSE op zaterdag 31 maart om 15.00u. Tot dan!

Klik hier voor meer foto’s:

 

Comments are closed.