Ollandia wint zonder problemen van Elsendorp

6 mei 2018
categorie: Wedstrijdverslagen
6 mei 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia wint zonder problemen van Elsendorp

Afgelopen zondag kwam Elsendorp 1 in Olland op bezoek. Ollandia 1 heeft tot nu toe 3 punten meer op de standenlijst, maar desalniettemin was het nog geen gelopen race. Na het resultaat in de afgelopen weken zijn de punten meer dan welkom bij Ollandia 1. Direct bij aanvang van de wedstrijd liet Ollandia duidelijk merken maar één doel te hebben vandaag: winnen. Ze creëerden de betere kansen, maar het doelpunt wilde maar niet vallen. Ze waren veelvuldig op de helft van Elsendorp te vinden. Meestal is het zo als Ollandia niet weet te scoren dat de tegenpartij dit wel doet. Gelukkig was dit vandaag niet het geval. In de 35e min wist Stefan Erven zijn tegenstander te slim af te zijn. Hij sprintte richting de goal en had alleen nog de keeper voor zich. Koelbloedig schoot hij de welkome 1-0 binnen. Even later leek het wederom raak te zijn, doordat Remco Voets met een prachtig schot uit een vrije trap het doel leek te gaan raken. Helaas voorkwam de keeper dit. Vlak voor rust leek Elsendorp de gelijkmaker in de maak te hebben. Ineens uit het niets waren zij in balbezit en leken zij geen problemen te hebben om de ruimtes te vinden. Een speler sprintte richting goal, maar gelukkig voor Ollandia vloog het schot voor het doel langs. Ruststand 1-0.

In de tweede helft probeerde Elsendorp in de eerste minuten na de rust het spel op te bouwen. Al gauw nam Ollandia het heft weer in handen en dat zorgde voor een verrassende aanval. Ruud van Driel kwam van achteruit op en zijn tegenstander had het nakijken. Zijn voorzet was prachtig op maat. Stefan Erven stond al klaar om het af te maken, maar zijn kopbal vloog rakelings over. In de 60e min werd Stefan Erven in het 16 m gebied onderuit gehaald. De scheidsrechter legde de bal op de stip. Het werd een heuse penaltyreeks. Nadat de 1e penalty tegengehouden werd, zag de scheidsrechter een overtreding door de Elsendorpse keeper. Opnieuw ging de bal op de stip. Dit keer besloot Steven van Dijke een droge schuiver over de grond te maken, welke onhoudbaar bleek voor de keeper. De 2-0 verscheen op het scorebord. In de 68e minuut stelde Ollandia de winst zeker door een fantastische voorzet van Stefan Erven. Hij bediende Steven van Dijke op zijn wenken en via zijn hoofd verdween de bal in het doel. Een mooie 3-0 einduitslag gaf een gouden randje aan het mooie weer. Op Hemelvaartsdag speelt Ollandia thuis een inhaalwedstrijd tegen Olympia Boys 1 uit Ommel. Tot dan!

Klik hier voor meer foto’s

Comments are closed.