Ollandia zet jubilarissen in het zonnetje

13 mei 2018
categorie: Nieuws 2017-2018
13 mei 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia zet jubilarissen in het zonnetje

Donderdag 10 mei, na de winstwedstrijd op Olympia Boys, was het weer tijd voor de jaarlijkse vrijwilligers/clubfeestavond.
Na het versterken van de inwendige mens met een goedverzorgd koud en warm buffet was het rond de klok van half negen dat voorzitter Erik Huijbregts de microfoon ter hand nam. In zijn woordje bedankte hij alle vrijwilligers en al diegene die het afgelopen jaar weer een bijdrage hadden geleverd aan het wel en wee van Ollandia. Ook sprak hij de hoop uit het volgend seizoen weer op hun te mogen rekenen.
Verder haalde hij aan dat het de komende tijd spannend zou worden met betrekking tot de uitwerking van de sportnota en de gevolgen hiervan voor de vereniging en haar vrijwilligers.
Tevens worden op deze jaarlijkse clubfeestavond diverse jubilarissen in het zonnetje gezet.
Mark Verhagen en Ruud van Driel vanwege hun 25 jarig lidmaatschap,
Wim Koolen, Carlos Ooijen, Ton van Kessel, Robert van de Biggelaar en Walter Rooijakkers vanwege hun 40 jarig lidmaatschap en tenslotte Willy Witlox die al 50 jaar verbonden is aan Ollandia
Hij bedankte de jubilarissen voor hun jarenlang trouw aan de vereniging en hoopte iedereen nog lang in goede gezondheid te mogen blijven ontmoeten op sportpark Ekkerzicht.

Niet iedereen was aanwezig dus kon niet iedere jubilaris op de foto worden gezet.

Comments are closed.