Verlies te groot voor Ollandia

2 september 2018
categorie: Wedstrijdverslagen
2 september 2018, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Verlies te groot voor Ollandia

De uitslag van 4-1 doet vermoeden dat Ollandia een kansloze partij voetbalde maar dat was niet zo. Schijndel was weliswaar de bovenliggende ploeg met het meeste balbezit en verdiende ook te winnen maar niet met zoveel doelpunten verschil. Ollandia had het overigens aan zichzelf te danken want de 1ste drie doelpunten zagen er verdedigend niet goed uit. Afspraken werden op die momenten niet nagekomen of het voetbalinzicht ontbrak op dat moment. Schijndel kwam op een 1-0 voorsprong waaran Ollandia vrij snel de gelijkmaker liet aantekenen. Een vrije trap van Remco Voets werd licht met het hoofd beroerd door Carlo Siemons waarna de keeper kansloos was. Zoals gezegd liep Schijndel/de Wit daarna te snel uit naar 3-1 door de onoplettendheid van diverse spelers. Hierna scoorde Ollandia de aansluitingstreffer maar deze werd volledig onterecht afgekeurd na een vlagsignaal van de “thuis”grensrechter voor buitenspel wat helaas werd overgenomen door de scheidsrechter. Na rust is ook dan Schijndel meer in balbezit maar weten geen kansen te creëren en ook Ollandia wist niet echt gevaarlijk meer te worden. De 4-1 in de 85e minuut was dan ook meer voor de statistieken dan dat het recht deed aan het voetbalspel na de rust. A.s zondag de 2e bekerwedstrijd thuis tegen Eli uit Lieshout. Hopelijk zien we elkaar dan weer.

Klik hier voor meer foto’s

Comments are closed.